75% 146 szavazat
Szerelem kölcsönbe

Szerelem kölcsönbe

Something Borrowed
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
17
Szereplők (17)
9
Képek (9)
2
Videók (2)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Maxima  

FILMINFÓ

Rachel (Ginnifer Goodwin) tehetséges ügyvédnő egy menő New York-i irodában, nagylelkű és hűséges barát, és legnagyobb bánatára még mindig szingli amire legjobb barátnője, a jegyben járó Darcy (Kate Hudson) előszeretettel emlékezteti. De a harmincadik születésnapi buliját követően Rachel, a javíthatatlan jó kislány váratlanul Dex (Colin Egglesfield) karjaiban köt ki, akibe a jogi egyetem óta szerelmes és aki történetesen Darcy vőlegénye. A Darcy esküvőjét megelőző hetekben egyre jobban összekuszálódnak a szálak, Rachel pedig lehetetlen helyzetben találja magát: döntenie kell a Darcyhoz fűződő barátsága és élete nagy szerelme között.

Forgatókönyvíró: Jennie Snyder Urman
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2011.06.16.
 
2019.10.15 TomÁcs

legújabb vélemény

Az egyik kedvenc romantikus filmem. Nem egyszerű, amíg az ember eljut a párjához, vezet az oda vezető út.

0
 
2017.05.05 mamiéstöti2

Láttam már ennél jobb romantikus filmet is, de tetszett benne, hogy végig hűek maradtak a karakterek saját elveikhez és hogy végig szórakoztató volt.

0
 
2019.08.04 indingo

Ez egy jó kis romantikus film, Kellően humoros, és a romantikus szál sem az az elcsépelt. Jóka a karakterek és a párbeszédek.

0
 
2017.07.25 Lonka

Nem egy nagy eresztés a film, a szerelmi szál bennem semmit sem indított el. A párbeszédek olykor kínosak voltak és Kate Hudson karaktere egy hárpia volt.

0
 
2015.04.23 Bizsu82

Aranyos film, szórakoztató, viszont elég sablonos amerikai vígjáték, sokat ne várjunk tőle, sok hasonló filmet láttam már. Egyszer nézhető, lájtos estékre való kis film.

0

A film összbevétele 65 090 821 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Amikor Marcus és Rachel egy padon ülnek a parkban egy olvasó nő látszik mellettük, aki a Szerelem örökbe című könyvet olvassa, a film alapjául szolgáló regény folytatása. Szerző: rbernadett

#2
 

A film Emily Giffin azonos című regénye alapján készült. Szerző: rbernadett

#3