73% 67 szavazat
Szeszélyes évszakok

Szeszélyes évszakok

Szeszélyes évszakok
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
46
Szereplők (46)
11
Képek (11)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A szórakoztató műsor generációk kedvencévé vált az idők során. Indulásakor rendhagyó és egyedi volt, s lehetőséget adott egy új humorista generáció szárnypróbálgatásainak. Kiváló műsorvezetőjének, Antal Imrének is köszönhető a siker, hiszen finom kis poénjai és páratlan stílusa egyaránt… Több


Ország: Magyarország
Premier (HU): 1981.11.20.

Sorozat áttekintés

1. évad (1981) - 18 epizód

KULCSSZAVAK

 
2024.04.09 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Mert Antal Imre örök!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A híres zongorista humoros show-ja engem anno elvarázsolt teljesen... 1981–2004-ig ment teljes erővel, és soha nem volt egy unalmas pillanata sem... Hatalmas poénok, a kissé kimérten, szép tagoltan beszélő Antal Imre jól felépítette az egészet! Viccek, mindig ülő poénok és rövid, de ütős kis humoros szösszenetek jellemezték a műsort. A kabarétörténelem egyik ikonikus és megkerülhetetlen sorozata, ami mára már ikonikussá vált! Rövid ideig még Kudlik Júlia is volt a műsorvezető társa, és az RTL Klubon, mikor úgymond „felélesztették” a sorozatot (nagyon mérsékelt sikerrel), pedig Csonka András ült mellette. De ez már nem volt az igazi, és öt adás után le is vették az adásmenetről... Az eredeti viszont nem „panaszkodhatott”, hiszen 23 évnyi szórakoztatást, kikapcsolódást nyújtott a nézőinek... Káromkodás és gusztustalanság, idiótáskodás nélkül, tisztán csak a humorra támaszkodva! Antal Imre olyan segítőkkel, kollegákkal dolgozott együtt, persze a teljesség igénye nélkül, mint Ihos József, Déri János, Alfonzó, Növényi Norbert, Körmendi János, Gálvölgyi János, Forgács Gábor, Koltai Róbert, Máthé Erzsi, Csala Zsuzsa, Nyertes Zsuzsa, Bárdy György, Bánhidi László, és még persze sorolhatnám a neveket! Vegytiszta szórakozás Antal Imre segédletével! Manapság már ilyen nincs, de a kissé megkopott filmkockákon még meg lehet tekinteni az egyes részeket, epizódokat! Jó szórakozást hozzá! Nálam ez öt csillag! Antal Imre 1935. július 31.–2008. április 15. RIP.

2
2
 
2017.12.22 indingo

Gyerekkoromban mindig néztük, bár nem mondom, hogy hahotázott volna tőle a család, de akkor ilyen jellegű magyar műsor nem igen volt más. Egynek elment.

0
 
2019.02.25 harnas1207

A Gálvölgyi show elődje. Emlékszem az aktuális helyzetek paródiáját még nem igazán értettem, de a Maksa híradón nagyokat nevettem.

0