65% 51 szavazat
Szétcsúszva

Szétcsúszva

Sorted
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
18
Szereplők (18)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Carl, a lecsúszott vidéki ügyvéd Londonba érkezik, hogy kiderítse, vajon tényleg balesetben vesztett-e életét a bátyja. Hamar kiderül, hogy a sokat irigyelt bátyó amellett, hogy nappal különbözõ cégek peres ügyeit intézte, éjszaka sem tétlenkedett, inkább belevetette magát a londoni éjszakába. Justin barátnõje, Sunny, se nagyon tudott a srác másik életérõl, így kapva kap az alkalmon, hogy Carllal együtt térképezzék fel Justin "sötét oldalát". A klubokat járva rengeteg fura alakkal találkoznak, akik által a kép nem igazán tisztul, sõt... Az egyetlen, aki a jelek szerint többet tud a fiú balesetérõl, Tiffany a drogkereskedõ, Damien "élettársa", õ viszont sokkal inkább Carl… Több

Rendező: Alexander Jovy
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier (HU): 2002.12.26.
 
2017.08.19 VikiMucsi

legújabb vélemény

Legjobb trance zenek vannak benne ami visszaidezi a gyerekkorom. Nagyon hianyzik az a korszak nem ugy mint a mostani szar ratatata fos zenek. Undormany. A story is jo :)

0
 
2014.12.08 Toncsi

Nekem bejött annak idején, imádtam azokat az éveket, a zenei stílust, azt a fajta életet, amiről a filmben is szó van. Szóval engem meghatott a történet, és leginkább a körítés miatt.

0
 
2015.05.21 FunBoi

A trance-es bulis részek tényleg nagyon jók, és az összes olyan rész, ahol a drogoké a főszerep. Önmagában a sztori iszonyúan sekélyes és a lényeg sajnos csak b kategória és unalom.

0