Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Szilaj, a vad völgy paripája


(Spirit: Stallion of the Cimarron)

Tartalom

Az emberekkel elsõ ízben találkozó Szilaj ellenáll a betörésnek, még akkor is, amikor barátságot köt egy bátor lakota ifjúval, Kis Patakkal. A bátor csõdör a szerelmet is megismeri egy gyönyörû, foltos, Szelíd nevû kanca képében, miközben a régi nyugat egyik legnagyobb hõsévé válik, akirõl azonban nem szól a fáma. (alexxx)
 
2016. 05. 21. 17:06 

Gyerekkorom nagy kedvence és szerintem az össze lovas és lószerető ember egyik kendvenc filmje. Kiváló animáció egy bátor és kíváncsi musztángról,a vad nyugatról és természetesen az indiánokról. Kalndos ,vicces és látványos . 5/5

 
2017. 02. 05. 16:27 

Vagy ezerszer láttam,s minduntalan képes vagyok elsirni rajta magam. Csodásabbnál csodásabb zenekkel,s a grafika is igen kedves. Imadom:)))

 
2016. 09. 16. 17:38 

Kedvenc mesém. Imádom a lovas filmeket, meséket, de már annyi van, hogy nehéz szemezgetni az igazán jókat. EZ viszont magasan viszi a lécet. A történet egyszerűen remek, a képi világa gyönyörű, és a betétdalok mind tökéletesen illenek a filmbe.

 

A Dreamworks stúdió 40. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A film fordítói sokszor a minőség miatt kénytelenek voltak mást írni a magyar szövegbe. Ilyen például Szelíd neve is. A borítón és egyéb helyeken nem Szelíd név van hanem Eső. De azért valljuk be elég hülyén jönne ki ha Szelíd Eső néven szerepelne a filmben szerintem.

(tvmérnök)
 

Szilajt egy 3 éves, Donner nevű Kiger mustangról mintázták.

(rbernadett)
Smoking Barrels: Szilaj, a vad völgy paripája
Ha klasszikus nem is lett, egy azóta már kihalt stílus prominens képviselője.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.