Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Szilaj, a vad völgy paripája


(Spirit: Stallion of the Cimarron)
Szilaj, a vad völgy paripája

Tartalom

Az emberekkel elsõ ízben találkozó Szilaj ellenáll a betörésnek, még akkor is, amikor barátságot köt egy bátor lakota ifjúval, Kis Patakkal. A bátor csõdör a szerelmet is megismeri egy gyönyörû, foltos, Szelíd nevû kanca képében, miközben a régi nyugat egyik legnagyobb hõsévé válik, akirõl azonban nem szól a fáma. (alexxx)
 
2016. 05. 21. 17:06 

Gyerekkorom nagy kedvence és szerintem az össze lovas és lószerető ember egyik kendvenc filmje. Kiváló animáció egy bátor és kíváncsi musztángról,a vad nyugatról és természetesen az indiánokról. Kalndos ,vicces és látványos . 5/5

 
2016. 09. 16. 17:38 

Kedvenc mesém. Imádom a lovas filmeket, meséket, de már annyi van, hogy nehéz szemezgetni az igazán jókat. EZ viszont magasan viszi a lécet. A történet egyszerűen remek, a képi világa gyönyörű, és a betétdalok mind tökéletesen illenek a filmbe.

 
2016. 10. 01. 23:49 

Szép mese. Nem egy vicces darab, poén nincs benne, persze nem is sírjuk végig. Egyszerűen csak egy világ és annak lakóinak a megváltozását követhetjük nyomon. Természetesen a változással jönnek új dolgok, de vannak olyan értékek is, amelyek az új érkezésével elvesznek. Talán azért sem sírunk, mert a változás valamennyire normális dolog, és van ami elveszik, de nem mindegy, hogy mi veszik el és milyen gyorsasággal.

 

A Dreamworks stúdió 40. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A film fordítói sokszor a minőség miatt kénytelenek voltak mást írni a magyar szövegbe. Ilyen például Szelíd neve is. A borítón és egyéb helyeken nem Szelíd név van hanem Eső. De azért valljuk be elég hülyén jönne ki ha Szelíd Eső néven szerepelne a filmben szerintem.

(tvmérnök)
 

Szilajt egy 3 éves, Donner nevű Kiger mustangról mintázták.

(rbernadett)
Smoking Barrels: Szilaj, a vad völgy paripája
Ha klasszikus nem is lett, egy azóta már kihalt stílus prominens képviselője.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.