33% 30 szavazat
Tárt ajtó

Tárt ajtó

The Open Door
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A középiskolás Angelica összetűzésbe kerül az anyjával, miután az új barátnője, Staci hatására - első alkalommal az életében - megszegi a szabályokat. Nem sejti, hogy miközben neki a futballsztár Brad tetszik, Staci a jóképű Owenért van oda, aki viszont éppen rá vetett szemet. Az iskolában népszerű a "Nyitott ajtó" nevű kalózrádió, amely teliholdas éjszakákon jelentkezik. Mindenki kívánságát teljesítik, miközben az esti bulira készülnek. Ám Angelicát szobafogságra ítéli és Staci sem tudja rávenni a lányt, hogy titokban lelépjen. Az este beköszöntével Angelica attól tart, hogy Brad kicsúszik a kezei közül, ezért elhatározza, hogy a rádión keresztül üzen neki.

Rendező: Doc Duhame
Forgatókönyvíró: Doc Duhame
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2010.08.06.
 
2022.07.28 bolykigyuri

legújabb vélemény

Sziasztok!

Már kétszer megnéztük. Nem is tudom mit mondjak... Szerintem elég nehezen indulunk el az elején, aztán pikk-pakk vége. Mehetett volna még picit tovább a sztori. Ez csak az véleményem. Lehet, hogy pár év múlva elővesszük félig alvós filmnek!

0
 
2017.01.04 tyna19955

Nekem alapból nagyon idegesítőek voltak a karakterek, nem tudtam velük mit kezdeni. Igazából a sztori sem annyira igazán félelmetes, szóval, szerintem simán kihagyható a film.

0
 
2019.11.14 hogerr

Én feszengtem ettől a filmtől, na nem azért, mert annyira a hatása alá kerültem volna, hanem mert egyszerűen nagyon kínos az egész. Nagyon sajnálom, ha ezzel megbántok valakit, de szerintem ez a film vállalhatatlan. :(

0