Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tékasztorik


(Tékasztorik)
Tékasztorik

Tartalom

Bihari Viktória "Tékasztorik" című blogja alapján készülő vígjáték/romkom, amiben Viku próbálja megtalálni élete (nagy) egyik szerelmét.  (Anjou Lafayette)

(hp)
 
2017. 03. 07. 22:24 

Csak elcsaltak moziba rá, pedig húztam a szám... kár volt ellenkezni, nagyon jól szórakoztam! :)
Az elején megremegtem, a szereplők zöme Barátok közt szinten mozogtak, és az első jelenet se a film minőségére utalt, de szerencsére egy 5-10 perc után a sztorik, és a vele járó poénok elnyomták a minőséget, és tényleg a hangosan - könnyesre röhögős szituációk kerülnek a középpontban. Nagyon jó, hogy az olcsó költségvetés ellenére kerültek bele igazi színészek is. Csuja Imre nem kérdés, hogy elviszi a filmet a vállán, de Elek Feri is dobott a színvonalon.
Nem tudom mennyire lett sikeres a film, de utána néztem a blognak, és van még bőven miből ihletet meríteni. Én drukkolok a folytatáshoz.
Nagyon kritikus szemmel okkal el lehet ásni a filmet, elég amatőr. Vágás hibák nem egy van a filmben, és tényleg a jelenetek zöme egy youtube videóra hajaz, de mégis kellemes szórakozás volt, és könnyen ráhangolódik az ember.

 
2017. 01. 26. 15:29 

Le vagyok nyűgözve, egyszerűen fantasztikus volt! Amikor először hallodtam róla nem voltam bizakodó, de minden kételkedésem megbántam. Egyszer és nagyszerű, a története és a színészeket is csak dicsérni tudom.

 
2017. 01. 18. 05:31 

Férfiként számomra rettentően unalmas volt. Megértem, hogy a lányok miért rajonganak érte, csak nekünk nem lenne kötelező megnézni, de hát így valentín közelében bármire rávehető a többségünk. Nőknek tökéletes, férfiak pedig inkább egy sör mellett várják meg párjaikat a mozi előtt.

Martin Csaba
Bihari Viktória
Csuja Imre
Görbe Nóra
Bihari Viktória
Csuja Imre
Görbe Nóra
Bihari Viktória
 

A Tékasztorik című blog 2010-ben indult, és hamar igen nagy népszerűségre tett szert, sőt, elnyerte a Goldenblog-díjat is.

(hp)
 

A Tékasztorik részben közönségi finanszírozással készült el.

(hp)
 

A film Bihari Viki blogjának sajátos "adaptációja".

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.