Játssz egy XBOX 360 500 GB-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tékasztorik


(Tékasztorik)
Tékasztorik

Tartalom

Bihari Viktória "Tékasztorik" című blogja alapján készülő vígjáték/romkom, amiben Viku próbálja megtalálni élete (egyik) nagy szerelmét.
(BéBé)
 
2017. 01. 18. 05:31 

Férfiként számomra rettentően unalmas volt. Megértem, hogy a lányok miért rajonganak érte, csak nekünk nem lenne kötelező megnézni, de hát így valentín közelében bármire rávehető a többségünk. Nőknek tökéletes, férfiak pedig inkább egy sör mellett várják meg párjaikat a mozi előtt.

 
2017. 01. 26. 15:29 

Le vagyok nyűgözve, egyszerűen fantasztikus volt! Amikor először hallodtam róla nem voltam bizakodó, de minden kételkedésem megbántam. Egyszer és nagyszerű, a története és a színészeket is csak dicsérni tudom.

 
2017. 01. 02. 01:50 

Tetszett! Vannak hibái, helyenként kliséket próbál valami különlegességként tálalni, de összességében jó volt. Szórakoztató volt, egy kicsit felüdítő volt a sok dráma után, ami mostanában megy a mozikban. A színészek jók voltak, még maga Bihari Viktóriát is csak dicsérni tudom az alakításáért.

Martin Csaba
Bihari Viktória
Csuja Imre
Görbe Nóra
Bihari Viktória
Csuja Imre
Görbe Nóra
Bihari Viktória


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.