Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tenenbaum, a háziátok


(The Royal Tenenbaums)

Tartalom

Tenenbaumék családja csupa fekete bárányból áll. Az apa hitelből él egy hotelben, gyermekei zsenik, de neurotikusak. Chas pénzügyi lángelme, Margot az évszázad drámaírója, Ritchie pedig teniszbajnok. Anyjuk is meglehetősen fura személy, mellett feltűnik egy bogaras tudós, egy részeges aranyifjú és sornak ezzel még koránt sincs vége. Nincs semmi meglepő abban, hogy a kicsit sem átlagos család körül valahogy semmi nem normális.
(hp)
 
2016. 09. 26. 12:12 

Egészen jól összerakott film, ami végig pörgős és humoros. A színészek profik, és ebben a filmben sem okoztak csalódást, hozzák a formájukat. Átlagnál jobb film.

 
2016. 05. 09. 11:10 

Nagyon szeretni szoktam a rendező filmjeit, de ez valamiért abba a kategóriába került , amin nem tudtam igazán jókat nevetni , valahogy nem jött át. A színészek egyébként jól lettek válogatva, mindnek jól állt a szerep és egyébként is jó színészek.

 
2017. 07. 08. 11:22 

A film már az előzetese alapján nagy vor-ral indul, hiszen a nevek amiket magáénak tudhat, garanciát adnak valamelyest a sikerre. Owen Wilson és Ben Stiller hozzák a legtöbbet.

 

A TimeOut Magazin által megkérdezett színészek szerint minden idők legjobb 100 filmje közül az 54.

(wintermat)
 

Ben Stiller és Owen Wilson 5. közös filmje.

(dulkap)
 

A film zenéjét Mark Mothersbaugh komponàlta meg, tovàbbà fellehetőek benne az 1960-as, 1970-es, 1980-as és 1990-es évek slàgerei is.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.