Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Terhes társaság


(Due Date)
Terhes társaság

Tartalom

Peter Highman (Robert Downey Jr.) élete nagy kalandja előtt áll, születendő gyermekéhez utazik, de álmában sem gondolta, hogy ehhez milyen kalandokon kell átesnie. A sors összehozza Ethannel (Zach Galifianakis), aki mindenben ellentéte, halálra idegesíti. Azonban az ellentétek vonzzák egymást, így a kontinensen átívelő ámokfutás során egyre közelebb kerülnek egymáshoz.
(SódóGA)
 
2016. 07. 06. 21:04 

Jó kis vígjáték. Aki szereti a kétszínész filmjeit, az nem fog csalódni ezúttal sem. Két nagyon ellentétes karakter kényszerül egy hosszú útra, s végül mindkettő jelleme valamelyest átalakul. Így nemcsak egy road movie-t tisztelhetünk a filmben, hanem egy fejlődésregényt is. Természetesen nem hiányozhatnak a poénok sem, hol egy kis füvezés, hol egy rosszkor elsült pisztolylövés képében. Mivel kellőképpen szórakoztatónak találtam, bártam javaslom mindenkinek, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik.

 
2016. 10. 05. 23:05 

Nagyon bejött a film, iszonyat nagyot ütnek a poénok, nagyon viccesek a jelenetek, ilyen egy igazán jó és karakteres vígjáték, tele minőségi humorral és a befejezés is tartogat meglepetéseket.

 
2016. 10. 23. 13:49 

Hatalmas nagy élményt nyújtott nekem. Vicces nagyon. Amikor a csávó idegileg kikészül az nagyon jó jelenet. Érdekesen fejeződik be.

 

Az Acces Hollywood című műsorban Robert Downey Jr. azt mondta, hogy ezen a filmen dolgozni volt "a legdicsőbb élmény" egész karrierje során.

(puffancshercegnő)
 

A Darryl által vezetett autó egy Dodge Warlock, amit csak 1976 és 1979 között gyártottak.

(SódóGA)
 

Barry szerepében a rendező, Todd Phillips is megjelenik Juliette Lewis házában.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.