Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Testvérbosszú


(The Boondock Saints)
Testvérbosszú

Tartalom

Bostonban él egy ír testvérpár, Connor (Sean Patrick Flanery) és Murphy (Norman Reedus) McManus, akik túláradó igazságérzettel rendelkeznek, és bárkinek szívesen beverik a képét, aki őket vagy barátaikat bántja. Ám egy este kicsit elszalad velük a ló, és az ügy még az FBI érdeklődését is felkelti. A helyszínre küldött szakértő (Willem Dafoe) szimpatizál a fiúkkal, akik elhatározzák, hogy olasz maffiatag barátjukkal karöltve, tapasztalatlanságuk ellenére leszámolnak a bostoni alvilág legveszélyesebb figuráival.
 
 
(SódóGA)
 
2016. 05. 08. 00:52 

A színészi nevek ellenére sem jött be. Tele volt klisével és esetlen ötletekkel, ami miatt nekem totális bukás volt a film. Nem találtam könnyen emészthetőnek a sztorit sem és tele rakták szétnyúzott párbeszédekkel. Nagy kár mert Norman Reedus isteni kedvencem.

 
2015. 07. 24. 20:32 

Többet vártam tőle. Amikor beharangozták izgalmasnak tűnt. Sajnos a hozzá fűzött reményeimet korántsem váltotta be így ez egy bukta lett. Az érdeklődésem az első fél óra után teljesen elapadt.

 
2015. 10. 02. 17:57 

Kicsit csalódtam. Eléggé ötlettelen és klissés lett. Ettől függetlenül megvannak a pillanatai, érdemes tenni vele egy próbát. Vagy nagyon tetszik majd, vagy nagyon nem.

 

Az oroszok Desert Eagle fegyverén egy kis sarló és kalapács látható.

(SódóGA)
 

Az író és rendező Troy Duffy a film után The Boondock Saintsre változtatta a zenekara nevét.

(SódóGA)
 

David Della Rocco karakterét az őt játszó színészről nevezték el, mivel a szerepet róla mintázták, és kifejezetten neki írták.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.