Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Testvérbosszú


(The Boondock Saints)

Tartalom

Bostonban él egy ír testvérpár, Connor (Sean Patrick Flanery) és Murphy (Norman Reedus) McManus, akik túláradó igazságérzettel rendelkeznek, és bárkinek szívesen beverik a képét, aki őket vagy barátaikat bántja. Ám egy este kicsit elszalad velük a ló, és az ügy még az FBI érdeklődését is felkelti. A helyszínre küldött szakértő (Willem Dafoe) szimpatizál a fiúkkal, akik elhatározzák, hogy olasz maffiatag barátjukkal karöltve, tapasztalatlanságuk ellenére leszámolnak a bostoni alvilág legveszélyesebb figuráival.
 
 
(SódóGA)
 
2016. 06. 24. 17:28 

A Testvérbosszút kifejezetten kultfilmként kell megnézni, vagyis úgy, hogy na, ebben a filmben van valami, amit nagyon sokat nagyon kajálnak, és én mindenképpen rá szeretnék jönni, hogy mi az. Úgy talán jár vele egy kis szórakozás, mert egyébként egy egyszerű, vígjáték-elemekkel tarkított, lövöldözős-káromkodós krimi, gyenge Tarantino-utánérzéssel, aki nagyjából ugyanezt hozta volna ki egy ír testvérpárból. Csak gondolom Tarantino tesz magasan Bostonra és az önérzetes írekre. Milyen jól teszi.

 
2015. 07. 24. 20:32 

Többet vártam tőle. Amikor beharangozták izgalmasnak tűnt. Sajnos a hozzá fűzött reményeimet korántsem váltotta be így ez egy bukta lett. Az érdeklődésem az első fél óra után teljesen elapadt.

 
2016. 06. 29. 21:51 

Ez túlzás nélkül az egyik kedvenc filmem, mert valamiért sikerült bele katarzist csempészni. Hogy miért, annak lehet az az oka, hogy egyszerű vagyok, mint a bot, és örömömet lelem két szemtelen, pimasz és nagyon aranyos fiútestvérben, akik hisznek az igazságban. Ezen túl nyilván egy rettenetesen közhelyes, eltúlzott karakterekkel és káromkodásra építő párbeszédekkel tűzdelt, giccses kis mészárlásról szól a film, de kit érdekel. Szórakoztat és kész.

 

Az oroszok Desert Eagle fegyverén egy kis sarló és kalapács látható.

(SódóGA)
 

Az író és rendező Troy Duffy a film után The Boondock Saintsre változtatta a zenekara nevét.

(SódóGA)
 

David Della Rocco karakterét az őt játszó színészről nevezték el, mivel a szerepet róla mintázták, és kifejezetten neki írták.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.