Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

The 100


(The 100)
The 100

Tartalom

97 évvel a szörnyű nukleáris katasztrófa után, ami az emberiség tudomása szerint végzett a bolygó nagy részével, 100 fiatalt küldenek le a bolygóra az űrben keringő állomásról.
(Pajor Sándor)
 
2016. 11. 09. 13:56 

Régóta győzködött egy barátom aki hasonlóan nagy sorozatrajongó ,hogy nézzem meg a sorozatot.Elkezdtem nézni nem is kellett sok és nagyon beszippantott.Kiválóan állítja szembe a múltat a jelennel és tele van rejtett üzenetekkel.Folyamatosan tartják a feszültséget és egy pillanatra sem unatkozol.Eddig három évad készült ,de csak remélni tudom ,hogy jön a folytatás.

 
2015. 02. 17. 05:49 

A sorozat annyira valószerűtlen és következetlen, hogy az az alkotás rovására válik. El kéne hinnünk, hogy egy pusztán néhány ezerfős túlélő leküldi a szinte biztos halálba a fiatal, szülni képes női tagjait. Azt is el akarják hitetni, hogy minden bűnért halálbüntetés jár, holott egy ilyen mikro társadalomban mindenkinek meglenne a saját szerepe. Az űrhajón ráadásul 97 év alatt nem fogyott el a sminkkészlet, mindenki épp a Vogue-ból lépett volna ki. Sci-fi helyett ez sokkal inkább szappanopera.

 
2016. 06. 04. 22:07 

A sorozat zavaróan sok ponton irreális, de ha ezen túl tudunk lendülni, akkor élvezhetővé válik. Egyszerűen azt kell tudni elfogadni, hogy ez nem egy Star Trek jellegű sci-fi, hanem inkább egy Lost jellegű telenovella, egy dráma, aminek nem is gyenge próbálkozás. Nem véletlen, hogy hamar nagy népszerűségre tett szert.

Thomas McDonell
Eliza Taylor
Marie Avgeropoulos
Eliza Taylor
Marie Avgeropoulos
Paige Turco
 

A tini példakép, Shawn Mendes is szerepelt a sorozatban, méghozzá egy külön dalt énekelt el, amit a sorozathoz írt.

(Cleo)
 

Octavia-nak és Lincoln-nak ugyanolyan arcfestésük van.

(Cleo)
 

Octavia karaktere a könyvben csak 14 éves, viszont a sorozatban már majdnem 18 éves.

(Cleo)
Smoking Barrels: The 100
Összegezve a The 100 abban a legjobb, hogy tényleg szórakoztat, és több benne a komoly, mint a nevetséges elem. Néha ugyan olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy minden összetevőt patikamérlegen méricskélnek hozzá, de amíg ilyen izgalmas módon csinálják, tőlem lehet.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.