Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

The 100


(The 100)
The 100

Tartalom

97 évvel a szörnyű nukleáris katasztrófa után, ami az emberiség tudomása szerint végzett a bolygó nagy részével, 100 fiatalt küldenek le a bolygóra az űrben keringő állomásról.
(Pajor Sándor)
2016. 11. 09. 13:56 

Régóta győzködött egy barátom aki hasonlóan nagy sorozatrajongó ,hogy nézzem meg a sorozatot.Elkezdtem nézni nem is kellett sok és nagyon beszippantott.Kiválóan állítja szembe a múltat a jelennel és tele van rejtett üzenetekkel.Folyamatosan tartják a feszültséget és egy pillanatra sem unatkozol.Eddig három évad készült ,de csak remélni tudom ,hogy jön a folytatás.

2015. 01. 28. 15:28 

Nagyon megkedveltem ezt a sorozatot. Unalmas délután volt az, amikor belenéztem, de utána elpusztítottam az összes kijött részt :) Imádom

2016. 10. 04. 19:36 

Bár az elején kicsit fura volt a végére megszerettem. Olyan izgalmas dolgok történtek, hogy nem tudtam abba hagyni :)

Thomas McDonell
Eliza Taylor
Marie Avgeropoulos
Eliza Taylor
Marie Avgeropoulos
Paige Turco
 

Anya (Dichen Lachman) karakterének a nevét a magyar anya szó inspirálta.

(Pajor Sándor)
 

A sorozatban látható számos színész a Percy Jackson és az olimposziak - Villámtolvaj (2010) című filmben kezdte pályafutását, nevezetesen Marie Avgeropoulos, Richard Harmon, Jarod Joseph és Rob Hayter.

(Pajor Sándor)
 

Az első évad elején nem volt stáblista, de a második évadhoz készítettek.

(Pajor Sándor)
Smoking Barrels: The 100
Összegezve a The 100 abban a legjobb, hogy tényleg szórakoztat, és több benne a komoly, mint a nevetséges elem. Néha ugyan olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy minden összetevőt patikamérlegen méricskélnek hozzá, de amíg ilyen izgalmas módon csinálják, tőlem lehet.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.