Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

The Belko Experiment


(The Belko Experiment)

Tartalom

Nyolcvanhárom amerikai kivándorló a brazíliai Sao Paolóban egy épületben dolgoznak, azonban egyik nap csapdába esnek a saját munkahelyükön. A hangosbemondóból egy hang ad nekik parancsokat, és súlyos erkölcsi döntések meghozatalára kényszeríti őket. (hp)
 
2017. 08. 27. 22:00 

Láttam már ehhez hasonló filmet, nem is egyet, mégsem bánom, mert tetszett és jól szórakoztam. Várható volt, hogy a végén még tartogat meglepetéseket, kíváncsi vagyok, készül e majd folytatás.

 
2017. 08. 28. 16:36 

Nagyon sok film készült már ezzel a történettel, így nem túlságosan egyedi ez a film, ráadásul a befejezés erősen hajaz egy másik, nagyon népszerű alkotásra. Hogy melyikre azt azért nem írom le, hogy meglepetés legyen azoknak, akik esetleg úgy döntenek, hogy végignézik.

Michael Rooker
David Dastmalchian
Tony Goldwyn
Tony Goldwyn
Smoking Barrels: The Belko Experiment
A produkció tehát egyszerre tekinthető a "két szék között a padlóra" tipikus esetének és egy megbízható, másodvonalas horror-thrillernek: fókuszálhatunk arra, hogy humorban és intelligenciában sem üti meg az alapötlet alapján elvárható szintet, de arra is, hogy magabiztosan gyúrja össze filmes előképeit és sorolja fel azokat a stílusjegyeket, amelyeket egy kevés ambícióval, de annál nagyobb vérszomjjal rendelkező alkotásnak fel kell sorolnia. 6/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.