Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A lány a vonaton


(The Girl on the Train)
A lány a vonaton

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Rachel Watson egy elvált nő, aki londoni munkahelyére tartva minden nap elhalad egykori háza mellett, ahol most korábbi férje és annak új családja él. A nő próbálja elterelni a figyelmét a fájdalomról, és figyelmes lesz egy párra, Meganre és Scott Hipwellre, akik mindössze néhány házzal laknak arrébb. Rachel képzeletében mintaszerű életet, és a tökéletes család képét álmodja meg számukra, azonban egyik nap egy olyan sokkoló esemény szemtanúja lesz, mely dühvel tölti el. Másnak iszonyú fejfájással ébred, teste tele van sebekkel és zúzódásokkal, de semmire sem emlékszik az előző éjszaka eseményeiből. Úgy érzi, valami rettenetes dolog történt. A hírekből megtudja, hogy Megan Hipwell eltűnt. Rachel nyomozni kezd az ügyben, hogy fény derüljön Megan hollétére, és a titokzatos éjszaka eseményeire.

(hp)
2016. 10. 11. 22:20 

Bennem némileg kétes érzések maradtak a film kapcsán. Nagyon tetszettek azok a jelenetek, amikor a valóság és a képzelet elmosódását érzékeltették, Emily Blunt játéka is meggyőző volt. Feszültség volt benne, amit el is vár az ember egy thrillertől. Nekem a problémám ott volt, hogy gyakorlatilag Blunt karakterén kívül a többi szereplő súlytalan maradt, így gyakorlatilag az történt, hogy a "főgonoszt" még a végkifejlet előtt ki lehet logikázni, ha van egy kis esze az embernek. Összességében nem volt rossz, de hiányérzettel távoztam a moziból. Ennek ellenére a könyvet el fogom olvasni, hátha így egy átfogóbb képet tudok majd alkotni erről az egészről.

2016. 10. 18. 14:07 

Ami tetszet a filmen, az a helyszin volt és a jónak sikerült "őszi" hangulat. Nem csak ami a természetet illeti, hanem ez az ősz valahogy befaragodott minden karakterkbe és felvételbe. A rendező nagyon jó munkát végzett ezzel.

Az alkoholikus nő összeomlott lelki világa, káotikus emlékekkel, viszonyokkal is jónak sikerült.

Csak maga a sztori olyan semilyen. Sem psychológiai, sem véres thriller. Először azt hittem hogy női rendezője volt a filmnek mivel hasonlított Susanne Bier filmjeire de úgylátom nem. Egyszerűen a film úgy hat, mintha nem tudná eldönteni mi legyen: "Bárányok hallgatnak", vagy a "A tűz martaléka" - és egyfolytában ugrál a kettő között, csak ez valahogy nincs rá jó hatással.

2016. 10. 07. 12:40 

Hátborzongató, félelmetes, igazi thriller, nagyon jó a sztori és minden perce feszültséggel teli, izgalmas, leköti a figyelmet és megmarad egy darabig a mondanivalója a nézőben, érdemes megnézni.

Emily Blunt
Rebecca Ferguson
Emily Blunt
Emily Blunt
Justin Theroux
Rebecca Ferguson
Haley Bennett
Luke Evans
Luke Evans
Haley Bennett
Haley Bennett
Emily Blunt
Luke Evans
Emily Blunt
Édgar Ramírez
Rebecca Ferguson
Haley Bennett
Emily Blunt
Haley Bennett
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Luke Evans
Emily Blunt
Luke Evans
Emily Blunt
Haley Bennett
Rebecca Ferguson
Emily Blunt
Luke Evans
Haley Bennett
 

A vonatos jeleneteket nem egy valódi vonaton forgatták, hanem egy stúdióban építették meg a Hudson vonal egyik szerelvényének pontos mását.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A forgatások 2015 novemberétől 2016 januárjáig tartottak, így a színészek végig mínusz 10 és 20 Celsius fok között mozgott a hőmérséklet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Rachel szerepére a rendező azonnal Emily Blunt-ot kérte fel, akivel már korábban dolgoztak együtt a Vadregény című filmen.

(ArpiHajdu és Réci)
Movieaddicts: A lány a vonaton
Nem rossz film ez, de nagyobb a füstje, mint a lángja. A színészek viszik a hátukon, ami nem baj, de lehetne jobb is. Jó thrillerekből manapság hiány van, így van esélye a sikerre. 6/10
Revizor: VAKVÁGÁNYON
Krimibe oltott melodráma a női princípium kérdéseiről, de A lány a vonaton nem egy Holtodiglan. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA.
VOX: A lány a vonaton
Úgy tűnik, a bestseller könyv, a remek stáb és az ütős trailer mind tévútra vezették elvárásainkat: ez a film bizony csúnyán kisiklott. 40/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.