Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A szerelem története


(The History of Love)
A szerelem története

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Egy rég elveszettnek hitt könyv titokzatos módon előkerül, és összeköti egy fiát kereső idős férfi és egy, az anyja magányára megoldást kereső fiatal lány életét. A férfi soha nem tudta kiheverni élete nagy szerelmének, Almának az elvesztését, akiről A szerelem története címmel regényt is írt. A második világháborút túlélő könyv számos szerelmet segített elő, valamint főhőséről kapta az a tizenéves lány a nevét, aki szeretné kideríteni névadóját, miközben új férjet is igyekszik találni egyedülálló édesanyjának. A férfi és a lány is válaszokat keres, és talál egy, három generációt, hat évtizedet és több kontinenst átívelő szerelem történetében.  (Vertigo Media)

(hp)
 
2017. 03. 12. 09:41 

Hát nekem nagyon nem jött be. Csupa giccs, ömlengős sablonok, semmi extra, ráadásul még a történet sem kötött le. Nem igazán tudom ajánlani. Esetleg less rá a trailerre, ha az alapján kedved támad, akkor esetleg, de én szóltam.

 
2016. 02. 24. 22:27 

Szerintem egy kicsit zavaros sztori. Sok türelem kell hozzá, és biztos nagyon jó, de nekem valahogy nem vot kedvem végignézni.

 
2016. 10. 18. 09:12 

Elég elcsépelt sztori, és giccses film, noha a másik oldalon, egy hibátlan filmalkotás.

 

A filmet Montrealban, New Yorkban, Cluj-Napocában és Bukarestben forgatták.

(hp)
 

A film Nicole Krauss azonos című 2005-ös regényének adaptációja.

(hp)
 

Derek Jacobi helyére John Hurt ugrott be, miután Jacobit hasnyálmirigyrákkal diagnosztizálták.

(hp)
VOX: A szerelem története
Oravecz Nóra találkozik Paulo Coelhóval, és megkapják a nyakukba Nicholas Sparksot is harmadikként. 30/100
Movieaddicts: A szerelem története
Elkeserítő, pedig az újrakezdés képessége nem áll szemben a romantikus lelkivilággal. Persze ezt A szerelem történetét nézve nemigen fogjuk megtudni. 4/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.