Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A szerelem története


(The History of Love)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Egy rég elveszettnek hitt könyv titokzatos módon előkerül, és összeköti egy fiát kereső idős férfi és egy, az anyja magányára megoldást kereső fiatal lány életét. A férfi soha nem tudta kiheverni élete nagy szerelmének, Almának az elvesztését, akiről A szerelem története címmel regényt is írt. A második világháborút túlélő könyv számos szerelmet segített elő, valamint főhőséről kapta az a tizenéves lány a nevét, aki szeretné kideríteni névadóját, miközben új férjet is igyekszik találni egyedülálló édesanyjának. A férfi és a lány is válaszokat keres, és talál egy, három generációt, hat évtizedet és több kontinenst átívelő szerelem történetében.  (Vertigo Media)

(hp)
 
2017. 04. 27. 21:01 

A film bemutatja hogy az igazi szerelem minden más érzést háttérbe szorít és megszünteti a teret és az időt, csodálatosan zárt rózsaszín álomvilágba repít.

 
2017. 03. 12. 09:41 

Hát nekem nagyon nem jött be. Csupa giccs, ömlengős sablonok, semmi extra, ráadásul még a történet sem kötött le. Nem igazán tudom ajánlani. Esetleg less rá a trailerre, ha az alapján kedved támad, akkor esetleg, de én szóltam.

 
2017. 03. 13. 16:15 

A cím alapján egy erős, komoly drámát vártam, de a végeredmény elég nagy csalódás lett. Az alakításokat tudnám kiemelni, Gemma Arterton nem csak gyönyörű, de remek színésznő is, de ezt a filmet még ő sem menti meg az érdektelenségtől.

Mark Rendall
Gemma Arterton
Mark Rendall
Gemma Arterton
Gemma Arterton
Mark Rendall
Derek Jacobi
Radu Mihaileanu
Elliott Gould
Sophie Nélisse
Alex Ozerov
Derek Jacobi
Sophie Nélisse
Derek Jacobi
Derek Jacobi
Sophie Nélisse
Radu Mihaileanu
Sophie Nélisse
Radu Mihaileanu
Alex Ozerov
 

A filmet Montrealban, New Yorkban, Cluj-Napocában és Bukarestben forgatták.

(hp)
 

A film Nicole Krauss azonos című 2005-ös regényének adaptációja.

(hp)
 

Derek Jacobi helyére John Hurt ugrott be, miután Jacobit hasnyálmirigyrákkal diagnosztizálták.

(hp)
VOX: A szerelem története
Oravecz Nóra találkozik Paulo Coelhóval, és megkapják a nyakukba Nicholas Sparksot is harmadikként. 30/100
Movieaddicts: A szerelem története
Elkeserítő, pedig az újrakezdés képessége nem áll szemben a romantikus lelkivilággal. Persze ezt A szerelem történetét nézve nemigen fogjuk megtudni. 4/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.