Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Az emberi százlábú 3


(The Human Centipede III (Final Sequence))
Az emberi százlábú 3

Tartalom

Az emberi százlábú franchise záró epizódja, melynek története egy szigorúan titkos börtönben játszódik a sivatag kellős közepén, ahol az igazgató azt tervezi, létrehoz egy 500 emberből álló emberi százlábúlt, mely megoldaná a problémát.

(hp)
 
2017. 06. 01. 11:54 

Nagyon érdekes maga az egész történet, és nem nagyon látom értelmét de megnéztem mind 3 részt. Izgalmas az biztos ,de undorító és felfoghatatlan. Érdekes de bizarr.

 
2016. 02. 12. 19:15 

Az első két százlábú után megérkezett a harmadik is. Nos, Tom Six úgy látszik nem enged a brutalitásából. Bár, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy feleannyira lett erőszakos mint a második rész, azért itt is tisztességgel megy a vérfolyatás, a kegyetlenkedés. A második rész durvaságát, szadizmusát elég nehéz felülmúlni, bár ahogy érzékeltem itt nem is az volt az elsődleges célja a rendezőnek, hogy azt megpróbálja lekörözni. Bree Olson szerepeltetése elég vicces (a múltját tekintve), ebből is látszik, hogy a rendező beteg agya ellenére azért szorult belé egy kis humorérzék is. Igazából Tom Six fanyar humorától eltekintve, itt már jócskán vannak hibák a filmben. Néhány jelenet kellőképp émelyítőre sikeredett, mintsem brutálisra. Eléggé poénos fordulat az is, hogy a film egy pontján maga a rendező is megjelenik önmagát alakítva. Itt mondjuk már többről szólt az alkotás mint puszta vérengzésről, érződött a törekvés, ettől függetlenül az első két rész sokkal jobb lett ennél, mélyebb benyomást tettek, sokáig rágódtam a látottakon. Itt viszont hamar túllendültem, a vérfürdők ellenére nem volt kellően nyomatékos. Bár, lehet nem is baj. Még egy olyan filmet mint a második rész lehet már nem élnék túl, na az tényleg a szó szoros értelmében volt provokatív és hányingerkeltő. Röviden: érdekes kis alkotás lett a maga nemében, bár érezhető a kilengés az első két illetve a jelen rész között. Három csillag.

 
2016. 04. 30. 08:30 

Mind a három részt végig nézve azt kell mondnom zseniális, zseniláisan undoritó, erőszakos, vérfagyszto.Csak az nézze meg aki acél gyomorral rendelkezik, na és persze acél idegekkel.Ez nem a megszokott horror filmek egyike.

Laurence R. Harvey
Dieter Laser
 

Voltak olyan szereplői a filmnek, akik nem egyeztek bele abba, hogy a teljes nevük feltüntetésre kerüljön a credit-ben.

(Bogi87)
 

A bíràló kritikusok túlnyomó többségben negatív véleményt alkottak a filmről.

(Bogi87)
 

Tom Six egyben írója és rendezője is volt a filmnek.

(Bogi87)
Smoking Barrels: Az emberi százlábú-trilógia
Horrornak gyenge és komolyan vehetetlen, vígjátéknak meg egyszerűen szánalmas.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.