54% 61 szavazat
A földi pokol

A földi pokol

The Remaining
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
26
Szereplők (26)
21
Képek (21)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
sadis  

FILMINFÓ

Egy lakodalmat apokaliptikus események szakítanak félbe. A társaság tagjai újragondolják a szeretet, az élet és a hit fontosságát.

(dulkap)

Rendező: Casey La Scala
Forgatókönyvíró: Casey La Scala, Chris Dowling
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2014.08.25.
 
2024.03.27 tmotm

legújabb vélemény

A ministránsfiú szituáció

Ezt a filmélményt valahogy úgy tudnám összefoglalni, mint amikor optimista ministránsfiúként bemész a templomba, mert a pap bácsi valami jót ígért, de a végére olyan érzésed van, hogy téged meg (képzeld oda a vízszintes áthúzást) átba*tak. Ez a film is ilyen. Lehetett volna valami jóféle misztikus horror, de akár sima racsa horror is, de nem, ennek ilyen vallási bullshitnek kellett lennie... A kereszténylobbi már mindenhova berágta magát. Ha szereted a simán rossz, vallási alapú filmeket, akkor mindenképp nézd meg, a többieknek 1 liter félig berohadt, erősen trágyaszagú gumicsizmából főzött pálinkát ajánlok, ugyanannyi agysejted fog elpusztulni, mintha megnéznéd ezt a filmet.

0
 
2022.10.23 JRD

Jó is lehetett volna, de ... 3,5*

Ahogyan többen már írták előttem, a film eleje ütősre sikerült. Méghozzá állatira! A "videózás" nagyon megrázóvá tette azokat a pillanatokat, amikor hirtelen meghaltak az emberek. (Kicsit olyan volt, mint ha én magam is az maradók között lettem volna... Teljes kritika

0
 
2015.02.20 nitus2006

Imádtam! Az eleje fenomenálisan jó, a végét viszont kicsit elsiették. Néhány nagyobb katasztrófa jelenetet is el tudtam volna viselni. De attól még szuper film

0
 
2017.07.16 dakod

Mintha két filmet láttam volna egymásba erőszakolva. Egyrészt jött ez a vallási elmélkedések, illetve egy apokalipszis cselekmény. Nem nagyon tudom hova tenni se egyiket se a másikat.

0
 
2015.11.14 sadis

Egyetértek, az eleje valóban egész jól és izgalmasan indult, de végül leült, és ilyen Istenről való filozósokba ment át, ami nekem annyira nem jött be.

0

A film összbevétele 2 297 261 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A film ötlete az Amityville: The Awakening forgatásán jutott eszébe a rendezőnek.Szerző: JRD

#2