53% 68 szavazat
Végül összejöttünk

Végül összejöttünk

They Came Together
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
29
Szereplők (29)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A They Come Together című filmben már az első találkozásnál meggyűlöli egymást Molly és Joel, mivel a férfi vállalatának az a célja, hogy megakadályozza Molly kis boltjának működését. Azonban később a pár egymásba szeret, de kapcsolatuk nem tart sokáig. A sors útjai kifürkészhetetlenek, s ha… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2014.01.24. | HBO Max (2023.02.14.)

Hol nézheted

Paul Rudd
Amy Poehler
Paul Rudd
Amy Poehler
Ed Helms
Paul Rudd
Amy Poehler
 
2023.06.25 Crystaldeer

legújabb vélemény

Kiábrándító

Nagyon bíztam ebben a filmben, hiszen a szereposztást zseniálisnak tartottam több szereplő is a kedvencem). Az első húsz percben még tök cuki, romantikus, szórakoztató filmnek tartottam. Aztán, ahogy telt az idő és a poénok egyre szánalmasabbak lettek, egyre jobban azt éreztem, hogy ebben a filmben valami nagyon félrement. Végül nem tudtam végignézni, mert egyszerűen nem kötötte le a figyelmemet. Annyira csalódtam ebben a filmben, hogy egy-két színészt kiábrándítónak találtam, és úgy érzem, szakmailag nagyon alul teljesítettek. Számomra ez egy nagyon gyenge film lett. Nagy kár érte!

0
 
2023.03.30 erahurka

Mennyire idióta film már! Egyszerre meta meg nagyon vicces, bár néha nem igazán értettem, miért kéne nevetni, mert csak simán nagyon béna volt a jelenet. Amy Poehler miért nem csinált több filmet? Zseniális!

1
0