40% 62 szavazat
Viharmadarak

Viharmadarak

Thunderbirds
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
30
Szereplők (30)
13
Képek (13)
1
Videók (1)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Amikor a gonosz Hood megtalálja és megtámadja a Nemzetközi Mentők titkos bázisát és csapdába ejti a Tracy családot, csak a fiatal Alan Tracy és barátai menthetik meg a világot.

(rbernadett)

Rendező: Jonathan Frakes
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország
Premier (HU): 2004.11.24.
 
2016.05.18 Sonny

legújabb vélemény

A maga színességében és naivitásában nekem bejön a Thunderbirds. Jonathan Frakes rendezői rutinja minden jeleneten érződik. Most még jó színészek is erősítik ezt.

0
 
2016.04.16 D. Shaday

Nem is értem, mit keres Ben Kingsley egy ennyire rossz filmben. Voltak benne ugyan itt-ott jó poénok, és a sofőr figurája is szimpatikus, de minden más borzalmas. Szerintem még a kisebb korosztálynak sem fog tetszeni, pedig akadtak benne érdekes ötletek, de egész egyszerűen borzalmasan lett megcsinálva.

0
 
2016.03.17 Vuk

INkább gyerekként jelentett nekem valamit, de mai szemmel nézve iszonyú unalmas, ciki az antihős, némely helyeken utolérhető némi akció, talán ez menti meg az egészet.

0

A film összbevétele 6 768 055 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmet Stephen Lowe emlékének ajánlották. Szerző: rbernadett

#2
 

Még a film elkészítésének nagyon a kezdeti stádiumában Matt Damon és Leonardo DiCaprio mindketten szóba kerültek Alan Tracy szerepére. Szerző: rbernadett

#3
 

A készítők szerették volna Anthony Hopkinst vagy Patrick Stewartot megnyerni Hood szerepére, de mind a ketten visszautasították a lehetőséget, mert egyikük sem különösebben volt rajongója a sorozatnak. Szerző: rbernadett

#4