Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tintin kalandjai


(The Adventures of Tintin)

Tartalom

Tintin, a fiatal riporter és foxterrierje szüntelenül keresi az újabb és újabb kaladokat. Ezúttal Sir Francis Haddock elsüllyedt hajója, az Unikornis nyomába erednek, mely valahol a tengerfenéken hatalmas mennyiségű aranyat és drágakövet tartogat a megtalálójának. A kaland tengerek, sivatagon, földön és égen keresztül vezet, mely során Tintin hűséges segítőkre akad. Az expedíció korántsem veszélytelen, de semmi nem állhat az ijfú riporter útjába.
(hp)
 
2016. 06. 26. 07:37 

Spielberg bácsi ismét bebizonyította, hogy tud. Egy vicces, látványos, jól kidolgozott filmet kapunk, és nem utolsó sorban a történet is szuper. Jöhet a folytatás.

 
2015. 07. 28. 10:29 

A Tintin egy élvezetes és szépen összerakott Spielberg film, tele szerethető karakterekkel. A Tintin már régóta várt egy jó filmre, és most meg is kapta, a rendezőnek sikerült eltalálni a képregény mintáját és sikerült rárakniuk a valósághű karakterekre. Itt általában el szokott bukni a többi ehhez hasonló animáció, de Spielbergnek sikerült meglépnie ezt, és egy látványos akcióval tűzdelt filmet láthattunk...

 
2017. 01. 26. 11:31 

Látványos film és pörgős. Inkább nagyobb gyerekeknek szól szerintem vagy felnőtteknek. Tagadhatatlanul egy kalandos és nagy alkotás.

Jamie Bell
 

Simon Pegg és Nick Frost 5. közös filmje.

(dulkap)
 

Mivel a Tintin képregények ismeretlenek az Egyesült Államokban, a film készítői először Európában mutatták be a Tintint abban bízva, hogy a pozitív kritikák majd a mozikba csábítják az amerikai közönséget is. Ez az eljárás meglehetősen szokatlan egy hollywoodi produkció esetében.

(hp)
 

A Tintin Steven Spielberg első animációs filmje.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.