Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tiszta Szívvel


(Tiszta Szívvel)
Tiszta Szívvel

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

A Tiszta szívvel című játékfilm főhőse egy fiatal húszéves fiú és barátja, a volt tűzoltó. A páros agya egy idő után teljesen elborul, mivel úrrá lesz rajtuk a pánik, hogy életük és létezésük a társadalom számára felesleges. Az alvilág berkein belül próbálnak meg érvényesülni, ám miután ez a közeg sem tart igényt rájuk, végleg elszakad a cérna... (forgalmazza: A Company Hungary)

(erare)
 
2016. 05. 05. 18:05 

Már jópár éve kerülöm az előzeteseket, leírásokat, kritikákat a sok spoiler miatt. Nagyjából készítők, stílus és plakát alapján belövöm, hogy érdekel-e és azért moziba járóként az előzeteseket sem lehet teljesen elkerülni. Ezt csak azért írom, mert lehet, hogy pont emiatt ért egy hangyányi csalódás, mert én bátrabb és több humorra számítottam, az önirónikus, fekete humor fajtából. De összességében ez egy jó film lett és a Pánik után ezen nem is lepődtem meg. Kiváló alapötlet, nemzetközi szinten mérten is remek rendezés és tökéletes a szereposztás. A forgatókönyv bátortalansága kicsit ront az összhatáson, de tetszett és jó ilyen filmet látni.

 
2017. 04. 10. 12:25 

Tavalyi év legjobb filmje nálam, és nem a magyarok között, hanem úgy összesen. Tillából ki se nézek ilyen gondolatokat. A történet remek volt és imádtam a szereplőket is.

 
2017. 05. 18. 09:13 

Engem magával ragadott a film. Több mondanivalója is volt és volt benne valami mesés volna is a képregényeken túl, ami megfogott.

Gődény György
Gődény György
Gődény György
Fenyvesi Zoltán
 

A Tiszta szívvel volt Fenyvesi Zoltán első nagyjátékfilmje, amelyben szerepet kapott.

(Szilonka)
 

A film fő gonoszát játszó Vitanovics Dusán polgári foglalkozása idegsebész.

(Hablaty)
 

A Tiszta szívvel Till Attila második nagyjátékfilmje.

(Hablaty)
Supernaturalmovies: Tiszta Szívvel
Legutóbb a Hurok okozott kissé ügyetlen - bár néhol igenis kellemes meglepetést - most pedig Till Attila filmje, a Tiszta Szívvel döbbentett rá, hogy a hazai filmes éra immáron kint van az állóvízből. 7/10
24.hu - Rokkant lettem, bérgyilkolnék
Lövöldözés, szerb maffiózók, pia, csajok, vérebek – és kerekesszék és rokkant-moped. Tilla megmutatja: egy akcióvígjátéknak szíve is lehet, tiszta szíve. Kritika.
Revizor: BELÜLRŐL JÖN
Ide nekünk a magyar zsánerfilmet, mondogatjuk jó ideje, ám miközben ezt mondogatjuk, igazából olyasmi mozira várunk, mint amilyen Till Attila második nagyjátékfilmje. Lehetnek hibái, de legyen vér a pucájában, gondolatok az agyában, s dobogjon valami a mellkasában. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.