77% 299 szavazat
Titkok könyvtára - A Szent Lándzsa küldetés

Titkok könyvtára - A Szent Lándzsa küldetés

The Librarian: Quest for the Spear
Filmadatlap
12
Vélemények (12)
25
Szereplők (25)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Flynn Carsen könyvtáros. Nem a legizgalmasabb életérzés, de a főhős könyvmolynak ideális. Azonban amikor munkát kap egy könyvtárban, rádöbben, nem csak a könyveket kell őriznie. A raktárban található az Excalibur, Pandora szelencéje és a Frigyláda is többek között. Amikor eltűnik a Szent… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2005.10.25.
 
2021.01.30 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Noah Whyle és Sonya Walger főszereplésével láthattunk egy erősen közepes akciófilmet. Kissé sablonos, bár néha bájos és megmosolyogtató, de semmi extra. Nem nagy durranás, olyan egyszernézős mozifilm.

0
 
2017.09.24 Deku

Nem találok jó szót rá de talán az a legkönnyebb, hogy nem tetszett. Ez pedig gyenge megfogalmazás ugyan de ez a kegyetlen igazság. Átlagos minden téren és ez kissé átcsap az unalomba is.

0
 
2019.05.31 Ms. Akárki

Érdekes és akciódús film. Meseszerű történet történelmi elemekkel és klasszikus gonosz-jó vonulattal. Nekem nagyon tetszett. És hogy a főszereplő pont a jó öreg "Carter doki" az csak hab a tortán.

0
 
2019.07.10 Norbert93

Kisköltségvetésű Indiana Jones

Nem is igazán tudom eldönteni, hogy ez egy önálló kalandfilm vagy egyfajta Indiana Jones paródia, mindenesetre a film szerencsére nem veszi komolyan magát, így a két dilemmámat inkább összemossa és különös módon egy poénos kalandfilmet tesz le az asztalra, ami bár hemzseg a kliséktől, de mégis megmarad a kisfilm keretein belül és lehetőségéhez mérten elszórakoztatja az embert.

0
 
2017.11.03 Bazzzsi

Noah Wyle a Vészhelyzet óta az egyik kedvencem, bár azóta sok szerepben nem látni. Tetszett a könyvtáros karaktere, ezzel a kicsit esetlen figurával és a sztori történelmi vonásai is tetszettek.

0
 

A Titkok könyvtára-széria első része. Szerző: Bogi87

#1
 

Amikor Flynn és Nicole a dzsungelben sétálnak Flynn mond valamit, amire Nicole úgy válaszol, hogy érted ver a szívem (Be Still My Heart). Az Érted ver a szívem a Vészhelyzet című sorozat 6. évad 13. részének címe, amiben Noah Wyle-t megszúrják és majdnem belehal. Szerző: rbernadett

#2
 

A jelenetben, amikor Flynn Nicole (Sonya Walger) személyiségéről ad leírást többek között azt is elmondja, hogy Nicole apja argentin származású, bár Nicole sosem tanult meg spanyolul. A valóságban Sonya Walger édesapja valóban argentin származású, és ellentétben a filmmel, Walger folyékonyan beszél spanyolul.Szerző: rbernadett

#3