61% 48 szavazat
Tomboló Főnix

Tomboló Főnix

จีจ้า ดื้อ สวย ดุ
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
20
Szereplők (20)
14
Képek (14)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Thaiföldön minden 12 órában legalább egy lány eltűnik. Örökre... Az emberrablók bandája csak olyan fiatal lányokat rabol el, akik nagyon- nagyon különlegesek. Az áldozatok szervezetében egy egyedülálló feromon található, aminek a megszerzése felbecsülhetetlen értékű. A bandák váltságdíjat követelenek, de az esetek többségében az elraboltak szerveit is értékesítik. Due-t (Jina Yanin) is megkísérlik elrabolni, de a fiatal lány elmenekül. Sanim siet a segítségére, aki mestere a harcművészeteknek. Vezetésével Due megtanulja kontrollálni testét és lelkét, valamint elsajátítja az önvédelmi technikák új generációját is, aminek segítségével felveszi a küzdelmet az aljas gyilkosok ellen.

Ország: Thaiföld
Premier: 2009.08.12.
 
2021.08.13 Eastern79

legújabb vélemény

Eszelős zúzás

Yanin "Jeeja" Vismistananda ismét belecsapott a lecsóba. Ezúttal sem választott könnyű témát, bár az emberkereskedelem témájába belecsempésztek némi misztikumot. A harci koreográfiáért ezúttal az a Rittikrai Panna felelt, aki anno megtanította a színésznőnek a thai box alapjait. Ha lehet, most még látványosabb összecsapásokat láthatunk, mint a Chocolate esetében, a thai box mellett a kínai wu shu és kung-fu elemeit is felfedezhetjük. Igaz, a történet ezúttal nem sikerült olyan jól, mindezért azonban kárpótol a bámulatos látvány. Elképesztő, mit művel a testével ez a nő, és hát meg kell hagyni, az ellenfelei sem most pottyantak le a sárkányos falvédőről. A thai újhullám egyik gyöngyszeme ez a produkció, kimondottan az a többszörnézős kategória a briliáns koreográfia miatt. Brutális, látványos zúzda, ahogy csak a női Tony Jaa tudja.

0
 
2017.07.03 Chatman

Van ebben a filmben minden. Az akciótól kezdve a romantikán át, egészen a misztikus thrillerig. Bár keveset fog, mivel sok helyütt szerintem megbotlik a koncepció. A párbeszédek eléggé üresek, és a dramaturgiája is kissé kapkodó, néhol követhetetlen.

0
 
2016.05.22 Stiff

Nagyon egyedi és kreatív ötleten alapszik az egész film, egyszerűen nagyon jó a látványvilága a zenével, a harcművészettel ötvözve. Izgalmas és lebilincselő az mozgás, bár, hogy nincs szinkron az egy kicsit zavaró volt, de ennek ellenére ajánlom mindenkinek!

0