80% 54 szavazat
Topmodell a barátnőm

Topmodell a barátnőm

La Doublure
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Pierre Levasseurt, az ismert, nős és milliárdos üzletembert szeretője, Elena, a szupermodell társaságában fényképezi le egy paparazzo. A képet címoldalon hozza egy bulvárlap: Levasseurnak meg kell győznie feleségét, hogy a lányhoz semmi köze. Ebben segítségére van a véletlen, ugyanis a képen szerepel a véletlenül arra haladó Francois Poignon is. Elena és Francois elvállalja, hogy egy párnak tetteti magát, a szupermodell ezért a csóró autólondinerhez költözik. A dolgok egyre komplikáltabbá válnak, amikor Emilie, Francois régi szerelme és Richard, aki a volt lakótársa Elenát Francois barátnőjeként ismerik meg. Ráadásul Levasseur felesége is tudomást szerez a mesterkedésről, és bosszút forral férje ellen.

Rendező: Francis Veber
Forgatókönyvíró: Declan May, Francis Veber
Ország: Franciaország, Belgium, Olaszország
Premier (HU): 2007.04.26.
 
2016.04.26 Macko

legújabb vélemény

Összességében nem rossz film. Lendületes és fordulatos, bár kissé sablonos vígjáték. Egyszeri nézésre szórakoztató. Laza, kellemes kikapcsoódást nyújtott.

0
 
2015.06.14 pindurcat

Valahogy ezek a francia filmek mind elcsépeltek. Felületesek, és nem tudnak igazán megnevettetni, mert túl hétköznapiak a karakterei. A viccek erőltetettek.

0

A film összbevétele 2 272 329 dollár volt (imdb.com).

#1