Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Traffic


(Traffic)
Traffic

Tartalom

Amerika a kábítószer ellen folytatott harc közepén. Javier Rodriguez (Benicio del Toro) és Manolo Sanchez (Jacob Vargas) mexikói rendőrök, akik a korrupció markából igyekeznek kiszabadulni. Robert Wakefield (Michael Douglas) bírónak, a drog elleni harc új vezetőjéenk tinédzser lánya függőségével is meg kell birkóznia. Montel Gordon (Don Cheadle) és Ray Castro (Luis Guzman) DEA-ügynökök, akik Carlos Ayala (Steven Bauer) drogbáró ellen veszik fel a harcot. Mind katonák egy szörnyű háborúban, ahol nincs igazság, és nincs kegyelem.
(kázsé)
 
2017. 08. 30. 21:23 

Egyszerűen nem tudok betelni ezzel a filmmel. Megnézem még jó párszor ebben biztos vagyok. Ennyire összerakott és izgalmas történetet nem sokat láttam. Ajánlom megnézésre.

 
2015. 06. 30. 18:56 

Tökéletes film. Kezdem megkedvelni a rendezőt , az Ocean's sorozat nem a szívem csücske , de az ilyen átgondoltabb munkái rendszerint nagyon ütősre sikerednek. Többször nézhető.

 
2015. 10. 09. 23:51 

Kiváló film és sajnos még ma is aktuális, bár nagyon is elképzelhető, hogy ma már a helyzet sokkal rosszabb, mint amilyen akkor 2000-ben volt. A film nagyon erőteljes, nagyon átüt még akkor is, ha a történetvezetése lassú, és kimért - hiszen ehhez a műfajhoz pontosan ez illik -, de egy percig sem unalmas.

 

Jack Mathews a New York Daily News-tól a 4. helyre sorolta a 2000-es filmek között.

(Bogi87)
 

Roger Ebert a Chicago Sun-Times-tól a 4. legjobb 2000-ben bemutatott filmnek választotta.

(Bogi87)
 

Peter Travers (Rolling Stone) véleménye szerint a 3. legjobb film a Traffic volt 2000-ben.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.