Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Transformers: A kihalás kora


(Transformers: Age of Extinction)
Transformers: A kihalás kora

Tartalom

Négy évvel az előző film eseményei után Cade Yeager (Mark Wahlberg) feltaláló véletlenül rábukkan egy darabka Autobot technológiára. Miután a szerkezet életre kel, Yeagernek szembe kell néznie a kormány mindenre elszánt embereivel, és az idegenek után kutató fejvadászok hadával.  Őrült hajsza veszi kezdetét, melyen nem csupán lányának élete (Nicola Peltz), de az egész emberiség sora is függ. 
 
(kázsé)
 
2016. 02. 02. 15:44 

Michael Bay LOL :D Mikor fognak végre ráunni erre a témára? Valószínűleg soha, mert rengeteg pénzt hoz a stúdiónak, ami legalább annyira szomorú, mint amennyire kétségbeejtő. Ezek a filmek nem szólnak másról, csak látványos robbanásokról, meg jó csajokról. Miközben olyan filmek készülnek a sci-fi akció kategóriában, mint a Bosszúállók, hogy lehet, hogy ezekre még mindig van kereslet?

 
2015. 02. 13. 17:02 

Egy pillanatra még késztetést éreztem arra, hogy elkezdjem értékelni, de már így is sok volt az a 165 perc és az 1240 Ft amit erre a filmre pazaroltam. Szörnyű, egyszerűen...

 
2015. 03. 04. 11:10 

A Transformers 4 nagyjából ugyanolyan, mint az első három alakváltós mozi, csak rosszabb. Ez azért is nagy szó, mert volt egy katasztrofális balesetbe torkolló második része a szériának. Mostanra viszont már annyira megfáradt, önismétlő, buta és dagályos lett a sorozat, hogy az is egészen vállalható darabnak tetszik. Én egyébként minden mostani kifogásom ellenére sem utálom Bay-t, csak nagyon dühít amikor ennyire lemegy kutyába, pedig tud ő olyan filmeket is csinálni, amelyeknek vannak értékei (pl. Pain & Gain, Bad Boys, The Island). A kihalás korában csak dinobotok voltak, és még azokat is sikerült elrontani.

 

161 millió dollárból készült el a film.

(mamiéstöti2)
 

Mark Ryan volt Vesztegzár hangja, akinek ez már a 3. alakváltó figura szinkronja, az első és a második részbeli szinkronjai után.

(mamiéstöti2)
 

Bay elárulta hogy Vesztegzár hajója él, és még szerepe lehet a következő részekben.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.