Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Transformers: A kihalás kora


(Transformers: Age of Extinction)
Transformers: A kihalás kora

Tartalom

Négy évvel az előző film eseményei után Cade Yeager (Mark Wahlberg) feltaláló véletlenül rábukkan egy darabka Autobot technológiára. Miután a szerkezet életre kel, Yeagernek szembe kell néznie a kormány mindenre elszánt embereivel, és az idegenek után kutató fejvadászok hadával.  Őrült hajsza veszi kezdetét, melyen nem csupán lányának élete (Nicola Peltz), de az egész emberiség sora is függ. 
 
(kázsé)
 
2016. 05. 20. 08:27 

Hát ezt most nagyon nem találták el, az első 3 rész nagyon jó volt de a 4 erőltetett és unalmas is,egyszer nézhető kategória. Nincs már meg az hangulat az összes jó autobotot kiktatták. Vannak újak azonban mégsem olyanok mint a régiek. Ja meg újra visszatér megatron csak másformában, inkább vmi új gonosz lenne.

 
2016. 09. 10. 17:37 

A Transformers filmek egyre csak rosszabbak lettek. Az első még egész nézhető volt, de utána csak egyre rosszabbak lettek. Szinte ugyanaz a történet, mint az előzőekben ezért teljesen kiszámítható.

 
2016. 10. 23. 17:25 

Nem értem, hogy mieért gyártják még mindig a Transformers filmeket. Az egy még relatíve tudott újat mondani, újat mutatni, de ennyi ideig egy ilyen egyszerű sztoriról lehúzni a bőrt már fájdalmas. Semmitmondó a film. Folyamatos robbantgatás és CGI.

 

Legrosszabb film; Legrosszabb előzményfilm, remake, koppintás vagy folytatás; Legrosszabb mellékszereplő színész (Kelsey Grammer), Legrosszabb mellékszereplő színésznő (Nicola Peltz), Legrosszabb filmes páros (Bármely két robot, vagy színész (vagy robotszínész) ); Legrosszabb rendező (Michael Bay) és Legrosszabb forgatókönyv (Ehren Kruger) kategóriákban is jelölték Arany Málna-díjra. Végül Michael Bay a rendezésért és Kelsey Grammer (további két film miatt is) a mellékszereplői alakításért kapta meg a "díjat".

(GedyPapa)
 

161 millió dollárból készült el a film.

(mamiéstöti2)
 

Mark Ryan volt Vesztegzár hangja, akinek ez már a 3. alakváltó figura szinkronja, az első és a második részbeli szinkronjai után.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.