Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Trónok harca


(Game of Thrones)
Trónok harca

Tartalom

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros Hét Királyságának irányításáért. A Vastrónt azonban csak egyetelen ember foglalhatja el.
(hp)
 
2015. 01. 23. 00:46 

Egyik kedvenc sorozatom. Nagyon izgalmas, tele van van váratlanabbnál váratlanabb fordulatokkal...nagyon szeretem, és már megtanultam, hogy nem érdemes kedvenc karaktert választani, mert ebben a sorozatban senki sem él sokáig. :D

 
2015. 01. 23. 16:30 

Nagyon izgalmas sorozat. Fantasztikus látványvilággal rendelkezik, olyan érzésem van, mintha én is abban a korban lennék, annyira átjön az egész történet. Nagyon szeretem, mert mindig tartogat valami váratlan fordulatot amire nem is számít az ember és aztán hirtelen puff...a képembe vágják a kedvenc szereplőm halálát, amire még csak nem is gondoltam...szóval hihetetlen egy történet, de pont ezért imádom. :D

 
2015. 01. 25. 23:37 

Egy rendkívül jó sorozat a Trónok Harca, mégis kissé túlértékelt. Az első néhány évad kissé hatásvadász, de izgalmas és érdekes, majd egyre inkább beindul, egyre jobban elkezdenek érdekelni a karakterek és azt veszem észre, hogy mint a messiást, úgy várom az új évadot.

Iain Glen
Conleth Hill
Peter Dinklage
Kit Harington
Jason Momoa
Mark Addy
David Bradley
Kristian Nairn
Lena Headey
Jerome Flynn
Peter Vaughan
Sophie Turner
Conleth Hill
Diana Rigg
Emilia Clarke
Maisie Williams
Emilia Clarke
Peter Dinklage
Nathalie Emmanuel
Kit Harington
Conleth Hill
Lena Headey
Maisie Williams
George R. R. Martin
Emilia Clarke
Alfie Allen
Sophie Turner
Peter Dinklage
Isaac Hempstead Wright
Max von Sydow
Maisie Williams
Nikolaj Coster-Waldau
Lena Headey
Dean-Charles Chapman
Nikolaj Coster-Waldau
Iwan Rheon
Michael McElhatton
Iwan Rheon
Jonathan Pryce
Gwendoline Christie
Nathalie Emmanuel
Gemma Whelan
Liam Cunningham
Nikolaj Coster-Waldau
Peter Dinklage
Conleth Hill
Hannah Murray
Carice van Houten
Natalie Dormer
Natalie Dormer
 

Emilia Clarke és Lena Headey mindketten belebújhattak már Sarah Connor bőrébe. Clarke a Terminátor: Genisys-ben, míg Headey a Terminátor - Sarah Connor krónikái című sorozatban játszhatta a híres karaktert.

(Laca92)
 

Richard Brake (az Éjkirály) szerepelt a Batman: Kezdődik!-ben is: ő az, aki lelövi a Wayne szülőket.

(Laca92)
 

Kristian Nairn (Hodor) sikeres DJ, aki az egész világot bejárja "Rave of Thrones" című koncertsorozatával.

(Laca92)
Smoking Barrels: Trónok harca
Végre bátran parkolópályára merték tenni a teljesen érdektelen szálakat, ahelyett, hogy minden epizódban tartottak volna egy rövid beköszönést ezekről a helyszínekről.
Smoking Barrels: Trónok harca - 5. évad
A komótos, sótlan és összességében rossz bevezetés után az évad az utolsó három-négy részben magára talált, és a rengeteg csavar, valamint cliffhangerek nagyszerű táptalajt adhatnak a következő etap számára. Csak győzzük kivárni.
24.hu - Trónok harca (S06E01)
Összességében a nyitó részt látva örömmel konstatálhatjuk, a sorozat pontosan olyan ütni valóan profi rohadék maradt, amilyennek megszoktuk: mutat is, nem is, ad néhány választ, másokat homályban hagy, egyáltalán, egyelőre lassan, ám virtuózul játszik az idegeinken.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.