Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Trónok harca


(Game of Thrones)
Trónok harca

Tartalom

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros Hét Királyságának irányításáért. A Vastrónt azonban csak egyetelen ember foglalhatja el.
(hp)
2015. 09. 08. 09:17 

Nagyon sokáig halogattam, hogy belekezdjek a sorozatba, mert bár mindenki el volt ájulva tőle, mindenki kihangsúlyozta a brutalitását és a pajzánságát. Aztán a fene se tudja miért, egyszer nem volt mit nézni, így adtam neki egy esélyt. Ezt a sorozatot egy szóval tudnám jellemezni: profi. A zene, a szereplőválasztás, a jelmezek a díszletek, minden. Ez nagyságrendileg elég is kellene legyen, de ehhez még társul egy jól kidolgozott történet és pár tökéletesen kidolgozott karakter. Nem mondom, hogy minden résszel meg vagyok elégedve, de ez nem ront a sorozat nagyságán.

2015. 10. 18. 08:46 

Nagyon jó "fantasy" atmoszférájú, igényes sorozat, avagy pasiknak való szappanopera, melyben a meztelen nők meg a vérontás kap fő szerepet. Mindezek mellett elég sok szövevényes, logikai cselekedet van, ahogy a trónért harcolnak. A könyvet nem olvastam, de életszerű, hiteles képet kapunk a középkori karddal vívott vad harcokról. Vannak benne szerethető mókás és emberileg undorító karakterek is. Kicsit lassú a cselekményvezetés, de nézhető.

2015. 01. 25. 23:37 

Egy rendkívül jó sorozat a Trónok Harca, mégis kissé túlértékelt. Az első néhány évad kissé hatásvadász, de izgalmas és érdekes, majd egyre inkább beindul, egyre jobban elkezdenek érdekelni a karakterek és azt veszem észre, hogy mint a messiást, úgy várom az új évadot.

Iain Glen
Conleth Hill
Peter Dinklage
Kit Harington
Jason Momoa
Mark Addy
David Bradley
Kristian Nairn
Lena Headey
Jerome Flynn
Peter Vaughan
Sophie Turner
Conleth Hill
Diana Rigg
Emilia Clarke
Maisie Williams
Emilia Clarke
Peter Dinklage
Nathalie Emmanuel
Kit Harington
Conleth Hill
Lena Headey
Maisie Williams
George R. R. Martin
Emilia Clarke
Alfie Allen
Sophie Turner
Peter Dinklage
Isaac Hempstead Wright
Max von Sydow
Maisie Williams
Nikolaj Coster-Waldau
Lena Headey
Dean-Charles Chapman
Nikolaj Coster-Waldau
Iwan Rheon
Michael McElhatton
Iwan Rheon
Jonathan Pryce
Gwendoline Christie
Nathalie Emmanuel
Gemma Whelan
Liam Cunningham
Nikolaj Coster-Waldau
Peter Dinklage
Conleth Hill
Hannah Murray
Carice van Houten
 

Rory McCann, aki Vérebet alakítja, szerepelt egy müzlireklámban is.

(mamiéstöti2)
 

Eleinte farkasnak álcázott kutyákat láthattunk, de a sok digitális utómunka miatt lecserélték őket CGI-farkasokra.

(mamiéstöti2)
 

Peter Dinklage vegán, így a sorozatban nem igazi húst eszik az ilyen jeleneteknél.

(mamiéstöti2)
Smoking Barrels: Trónok harca
Végre bátran parkolópályára merték tenni a teljesen érdektelen szálakat, ahelyett, hogy minden epizódban tartottak volna egy rövid beköszönést ezekről a helyszínekről.
Smoking Barrels: Trónok harca - 5. évad
A komótos, sótlan és összességében rossz bevezetés után az évad az utolsó három-négy részben magára talált, és a rengeteg csavar, valamint cliffhangerek nagyszerű táptalajt adhatnak a következő etap számára. Csak győzzük kivárni.
24.hu - Trónok harca (S06E01)
Összességében a nyitó részt látva örömmel konstatálhatjuk, a sorozat pontosan olyan ütni valóan profi rohadék maradt, amilyennek megszoktuk: mutat is, nem is, ad néhány választ, másokat homályban hagy, egyáltalán, egyelőre lassan, ám virtuózul játszik az idegeinken.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.