81% 63 szavazat
True

True

True
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
9
Szereplők (9)
3
Képek (3)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A telefon csörög. Tomas, aki a számítógép előtt ül, összerezzenve nyúl a telefonkagylóért. Tomas vak. A barátnője, Francine közli vele, hogy szakít vele, és elhagyja.A telefon kagylója visszaesik, és Tomas elméje végigszáguld azokon a homályos emlékeken, amelyek a kapcsolatának kezdetétől,… Több


Rendező: Tom Tykwer
Forgatókönyvíró: Tom Tykwer
Ország: Németország, Franciaország, Liechtenstein
Premier: 2004.02.06.
Melchior Beslon
Natalie Portman
Melchior Beslon
Natalie Portman
Melchior Beslon

KULCSSZAVAK

 
2016.06.11 Mulds

legújabb vélemény

Ezt én kicsit erőltetettnek tartottam, egyszerűen nem láttam semmi értelmét a filmnek már rögtön az elejétől kezdve. Ugyan végig kínlódtam, de aztán már nem értettem, hogy minek is.

0
 
2015.07.11 moony5972

Jó a sztori, elgondolkodtató, olykor vicces, izgalmas, megvan benne minden, ami kell. Nagyon izgalmas film és egyben látványos is, fantasztikus történettel. Nekem tetszett csak ajánlani tudom.

0
 
2015.12.28 Niki19

Teljesen magával ragadt a kis film. Rövid , de annál több izgalom, romantika, érzelem van benne. Érdemes egyszer megnézni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

0
 
2015.11.03 Cptn_Cold

Eszméletlen egy alkotás lett. Itt aztán mindent megkaptam, amire csak vágytam. Egyszer volt rendben a látvány és összhangban a karakterek. Ezen kívül szerintem néhol még a humor is egész jól felvillan. Nekem ez kitett egy egész kellemes kis filmet. El nem dobtam az agyam az tény de egynek megfelelt.

0