48% 30 szavazat
Veszélyes vágyak vonzásában

Veszélyes vágyak vonzásában

Twisted Desire
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
26
Szereplők (26)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Jennifer szeretné az életét szabadabban élni, ám szülei arra buzdítják, hogy egyenlőre tanulmányaira összpontosítson. A lány egyre inkább fojtogatónak érzi az otthoni légkört, így egyre több hazugságba… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2008.02.01.
Melissa Joan Hart
Melissa Joan Hart
Melissa Joan Hart
 
2023.06.10 bolykigyuri

legújabb vélemény

A történet egész jó. Jenniferről mindig gyermekkorom idegesítő tinisorozata jut eszembe, a címe nem jut eszembe, de nagyon kész voltam tőle.

0
 
2016.10.12 tiszaizsofi

A filmmel kapcsolatban nem számítottam túl sokra és nem is volt nagy durranás, de azért voltak jó megnyilvánulások, és maga a történet sem lenne rossz illetve az alapötlet, csak kissé minőségibb kivitelezés kellene.

0
 
2017.12.03 kmona

Annyira szerettem volna, hogy ez a film jó legyen, mivel nagyon jó, fajsúlyos téma ez, de ennyire félresikeredettnek még nem éreztem ennyire sem. Ez egy nagyon hálás és nehéz téma, azonban a dramaturgiai felépítése a és a rossz casting nagyon rányomta a bélyegét.

0
 
2016.09.20 Jony Crash

Úgy gondolom, hogy Daniel Baldwin alakítása apaként még egészen tűrhető volt, ám minden más csak sallang volt a filmben. Jennifer karaktere nekem valahogy túlságosan irritáló volt, erről ennyit, sajnos.

0