70% 95 szavazat
Ufók a padláson

Ufók a padláson

Aliens in the Attic
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
17
Szereplők (17)
12
Képek (12)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Beköszöntött a vakáció. Ám a Pearson gyerekek ahelyett, hogy a többi lurkóval élveznék a nyári szünetet, a szüleik tóparti nyaralójában unatkoznak. Ám a semmittevésnek egy csapásra vége szakad, amikor egyik nap hívatlan látogatókba botlanak. A padlás felől érkező, alig ötven centiméteres zöld emberkék feltett szándéka, hogy elfoglalják a házat, majd az egész Földet. Ilyen ellenállásra azonban nem számítottak! A kölykök minden eszközt bevetnek, minden trükköt kipróbálnak, hogy visszaverjék a földönkívüli támadókat. Akit meg nem tudnak legyőzni, azzal megpróbálnak összebarátkozni.

Rendező: John Schultz
Forgatókönyvíró: Mark Burton, Adam F. Goldberg
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2010.01.28.
 
2019.07.07 atombence

legújabb vélemény

Nem ér annyit az életed...

Főleg gyerekeknek szánt alkotás, kicsit fura koncepcióval, és előélettel. A történet a feléig nem is az ufókra koncentrál, hanem a kiránduló gyerekekre, ám a csavartak egyet rajta és máris veszélyben az egész föld. Megnagyítógép, meg különc ufó ami a gyerekekkel van a sajátjai ellen. Hát, egyszeri megtekintés ajánlott. Szigorúan 9-12 éves gyerekkel.

0
 
2017.05.02 indingo

Gyereke a fő nézőközönség, de egy szombat délutánra tökéletes kikapcsolódást nyújthat az egész családnak. Nekem tetszett, egynek jó volt.

0
 
2017.07.27 Lonka

Ezek az ufónak mondott manók kicsit furcsák voltak nekem. A története gyerekes és a története sem túl izgalomdús. Egyszer azért meg lehetett nézni.

0
 
2017.12.17 Greeta

Nekem furcsa volt, hogy az ufókok ilyen picik és varangyszerűk. A története eléggé gyermeteg, a humora is kicsiknek való. Nem rágja le az ember a tíz körmét közben.

0
 
2019.03.09 Timcsi

Mivel gyerekeknek szánták a filmek, gondolom azért ilyen kis zöld törpök a földönkívüliek. A története kicsit meseszerű.

0

A film összbevétele 57 881 056 dollár volt (imdb.com).

#1