76% 197 szavazat
Vitathatatlan 3.

Vitathatatlan 3.

Undisputed III: Redemption
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
15
Szereplők (15)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Uri Boyka (Scott Adkins), az orosz Chorny Cholmi börtön trónfosztott bajnoka (előző részben szerzett) térdsérülése miatt képtelen a ringbe lépni, úgy tűnik, kénytelen lesz kihagyni a harcok harcát, a küzdelmet, aminek minden résztvevője visszanyeri a szabadságát. Egy igazi harcost azonban nem állíthat meg semmilyen sérülés, így Boyka hamarosan a nyolc különböző nemzetű elítélt között találja magát, és kezdetét veszi az illegális bajnokság.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2011.02.22.
 
2023.09.14 Jerico

legújabb vélemény

Bolyka ebben a részben is jól tolja

Yuri Boyka a kőkemény orosz börtönlakó ebben a részben komoly térdsérülése miatt teljesen lecsúszik a börtön hierarchiájában, és a film elején egyszerű takarító csupán. Fordulatot hoz, hogy egyszer csak összeszedi magát, és kiáll a börtön aktuális bajnokával. Meglepő győzelme után Gaga egy grúziai börtönbe viteti egy nagy pénzt ígérő versenyre (bunyó bajnokságra), melyen azonban a veszteseket titokban megölik. Boyka összefog a nagydumás Turbóval, és elhatározzák: egyikük megszökik, másikuk pedig csak azért is megnyeri a bajnokságot. Scott Adkins ezúttal is nagyot alakít, verekedései nagyon látványosak. A színésznek jelentős lett a rajongótábora a harmadik Vitathatatlan rész után, mely tábort magam is gyarapítottam 2010-ben, és azóta is. Bár a 4 részes franchise legjobbja szerintem a negyedik rész (és az a kedvencem is), a harmadik is szórakoztató fejezet, mely tőlem erős 80%-ot kap. Minden boksz- és harcművészet-rajongónak ajánlom. Nem bánják meg, ha megnézik. Jómagam vagy 4-5 alkalommal láttam. Nagyon jó film.

3
 
2018.10.01 hsanya182

Nekem ez a film nem jött be, főleg a története nem tetszett. Vannak benne jó bunyós jelenetek, de mégis Wu Jing filmjei sokkal több energiát és kreativitást sugároznak. Scott Adkins jó ki van gyúrva, de nem volt szimpatikus a faagyú karaktere, a Wolf... Több

1
 
2015.08.16 Corazon.Donq

Egyszerűen imádtam. Meg nem tudnám mondani pontosan mi fogott meg benne. A színészek kellően jó alakítást hoznak a nem túl bonyolult történethez. Nálam ez többször nézős kategória.

0
 
2018.07.25 Robi

A vitathatatlan széria egyik legjobb része lett szerintem. Nagyon jó dolog hogy ebben a részben más szemszögből nézhetjük a cselekvéseket. Át tudjuk élni a főszereplő fájdalmát.

0
Befutó
2011
Hol nézheted: HBO Max
Spencer
2018
Hol nézheted: HBO Max
A jeges élet
2020
Hol nézheted: Netflix
A hokis lányok
2019
Hol nézheted: Netflix
Szentély
2023
Hol nézheted: Netflix
Swagger
2021
Hol nézheted: Apple TV+
Red Oaks
2014
Hol nézheted: Amazon Prime
El Presidente
2020
Hol nézheted: Amazon Prime
Tuti gimi
2003
Hol nézheted: HBO Max