Játssz egy Lenovo Note Gold-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Élesítve


(Unlocked)
Élesítve

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Alice Racine egykor a CIA legjobb kihallgatói közé tartozott, ám pályáját derékba törte, hogy nem tudott megelőzni egy több tucatnyi ártatlan életet követelő párizsi terrortámadást. Visszavonultan él Londonban és hivatali munkát lát el a kormány megbízásából, mikor visszahívják az ügynökséghez, hogy kapcsolatba lépjen egy gyanúsítottal, akiből egy újabb, közelgő támadásról kell információt kiszedni. Alice-nek sikerül szóra bírnia a foglyot, ám mielőtt továbbítaná feletteseinek az információt, hívást kap Langleyből. Csakhamar ráébred, hogy felültették, a CIA-be pedig áruló épült be. Menekülőre fogja és a kevés megbízható ismerőse segítségével igyekszik felkutatni a felelősöket, s az idővel versenyt futva megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen. (Forum Hungary)

(hp)
 
2017. 06. 22. 22:53 

A tetovált lány (Noomi Rapace) újra akcióba lendült, de ezúttal már nem skandináv filmben, mert 2009 óta felfigyelt rá az angolszász filmszakma. Férfiakat megszégyenítő módon bánik el ellenségeivel meg az árulókkal. A terror támadások és megelőzésük adja meg a film témáját, de valószínűleg – sajnos - nem minden esetben győz a jó.

 
2017. 06. 23. 14:53 

Rutinból lenyomott akciófilm, amiben az eredetiséget aligha érdemes keresni, de legalább az akciójelenetek rendben vannak. Nálam ez egy közepest ért, de annál semmiképp sem többet.

 
2017. 06. 22. 04:05 

Lehetett volna ez jó is, de a baj az, hogy semmi stílusa nincs ennek a filmnek, így legfeljebb csak a nagy átlagba tud belesimulni. Noomi Rapace-t sajnálom, mert álmában jobb színésznő, mint amit ebben a filmben meg tudott mutatni magából.

Noomi Rapace
 

Toni Collette olyan „arculatváltáson” ment keresztül, hogy néző legyen a talpán, aki ráismert a filmben alakított szerepében.

(Berto49)
 

A filmet Prágában, Csehországban forgatták.

(hp)
 

Az Élesítve szkriptje 2008-ban szerepelt a legjobb nem megfilmesített forgatókönyvek hollywoodi feketelistáján.

(hp)
Movieaddicts: Élesítve
Tucat akciófilm az Élesítve, jó színészek rutinmunkájával tálalva, maximum előételnek, főfogásnak ugyanis igen kevés lenne. Akciórajongóknak talán megéri a közel 100 perc ráfordítást, de csak elvárások nélkül. 5,5/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.