Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Popsztár: Soha ne állj le (a soha le nem állással)!


(Popstar: Never Stop Never Stopping)
Popsztár: Soha ne állj le (a soha le nem állással)!

Tartalom

Amikor új albuma megbukik az eladási listákon, a pop/rap szupersztár, conner4real fényűző élete lassan a darabjaira hullik. Bármit megtenne, hogy visszakapaszkodjon a csúcsra, kivéve, ha ezért együtt kell dolgoznia egykori rapcsapatával, a The Style Boyz-zal. Azonban úgy tűnik, nem sok választásra marad... (hp)
 
2017. 02. 28. 11:15 

Kellően beteg film görbetükröt mutatva a mai popsztárok előtt. Jó zenei alapok vannak benne, viccesen szar szövegek és sok humoros cameo. A nagy baj vele, hogy elég hamar elfárad a film és csak időnként bukkannak fel benne jó poénok. Talán jobb ötlet volna ha Samberg a 7 nap pokolban-hoz hasonlóan egy 45-50 perces rövidebb filmet forgatott volna. Nem rossz film és azért nem is vészesen hosszú, de azért lehetett volna még vágni belőle.

 
2016. 06. 24. 22:17 

A The Lonely Island egy borzasztó érdekes jelenség. Én figyelemmel követem a munkásságukat egy ideje és többször felmerült bennem a kérdés, hogy ezeket az arcokat ki az isten engedte be stúdióba. Fantasztikus amit csinálnak. Az egész egy ilyen amerikai álom paródia remek közreműködésekkel, mint Adam Levine, Michael Bolton vagy Justin Timberlake. És a pillanat amikor kiderült, hogy ez a három tag filmet forgat leírhatatlan. Nem tudom, ki mikor és miért hagyta jóvá ezt a számukra, de jól tette! Amellett, hogy a filmhez 24(?) teljesen új track-et írtak a film is elkészült. A promo dalok, mint az I'm so Humble vagy a Mona Lisa instant kedvencek lettek, aztán jött a Weirdo és a Finest Girl és több se kellett azonnal meg akartam nézni ezt a filmet. És hát végre sikerült...
A film elvileg az ilyen pop sztárok életrajzi filmjeit (pl Justin Bieber filmek) igyekszik kiparodizálni. És ha fogékony vagy a Lonely Island féle humorra akkor ez a film telitalálat. A központban egy kitalált pop előadó Connor4Real áll aki éppen az új lemezének kiadása előtt áll. Folyamatos koncertek történik néhány ballépés és a cél, hogy újra megszerettesse magát a közönséggel. A banda 3 srácán kívül olyan emberek fodulnak meg itt Emma Stone, P!nk, Usher, Jimmy Fallon vagy Snoop Dogg. Aki kicsit jártas pop témában és unja az egy kaptafára készülő dalokat és a felhőtlen hírességi életet az imádni fogja. Nem tudok betelni vele!

Imogen Poots
Andy Samberg
Andy Samberg
Andy Samberg
Sarah Silverman
Andy Samberg
Akiva Schaffer
Andy Samberg
Andy Samberg
Andy Samberg
Akiva Schaffer
Jorma Taccone
Tim Meadows
Sarah Silverman
Andy Samberg
Akiva Schaffer
Andy Samberg
Andy Samberg
Tim Meadows
Akiva Schaffer
Andy Samberg
Jorma Taccone
Andy Samberg
Andy Samberg
 

Andy Samberg a film címét és plakátját Jimmy Kimmel showjában jelentette be 2016 február 29-én.

(dulkap)
 

A The Style Boyz összeveszése a színpadon egy megtörtént eseményt másolt le, mikor 1980-ban Glenn Frey és Don Henley a The Eagles zenekarból szintén így vesztek össze és napokkal később fel is oszlott a zenekar.

(dulkap)
 

Andy Samberg és Judd Apatow első közös munkája.

(dulkap)
Smoking Barrels: Popstar: Never Stop Never Stopping
A trió tehát annyira lelkiismeretes paródiát hozott össze, hogy néhol már éppen ez ment az élmény rovására, de akármennyire is nem vagyok maradéktalanul elégedett, a Popstar még így is viccesebb, mint a nyár bármelyik vígjátéka. Arról nem is beszélve, hogy sokkal érettebb és okosabb humorral éri el ugyanezt a hatást, és természetesen jó néhány emlékezetes szöveggel és fülbemászó dallal is gazdagított minket.
8/10
Smoking Barrels: Popstar: Never Stop Never Stopping
A trió tehát annyira lelkiismeretes paródiát hozott össze, hogy néhol már éppen ez ment az élmény rovására, de akármennyire is nem vagyok maradéktalanul elégedett, a Popstar még így is viccesebb, mint a nyár bármelyik vígjátéka.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.