Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Popsztár: Soha ne állj le (a soha le nem állással)


(Popstar: Never Stop Never Stopping)

Tartalom

Amikor új albuma megbukik az eladási listákon, a pop/rap szupersztár, conner4real fényűző élete lassan a darabjaira hullik. Bármit megtenne, hogy visszakapaszkodjon a csúcsra, kivéve, ha ezért együtt kell dolgoznia egykori rapcsapatával, a The Style Boyz-zal. Azonban úgy tűnik, nem sok választásra marad... (hp)
 
2017. 02. 28. 11:15 

Kellően beteg film görbetükröt mutatva a mai popsztárok előtt. Jó zenei alapok vannak benne, viccesen szar szövegek és sok humoros cameo. A nagy baj vele, hogy elég hamar elfárad a film és csak időnként bukkannak fel benne jó poénok. Talán jobb ötlet volna ha Samberg a 7 nap pokolban-hoz hasonlóan egy 45-50 perces rövidebb filmet forgatott volna. Nem rossz film és azért nem is vészesen hosszú, de azért lehetett volna még vágni belőle.

 
2017. 06. 22. 21:31 

Tudtommal ez a film 2016-ban úgy elkerülte a magyar mozikat, mint a sicc, pedig a Popsztár kenterbe veri a tavalyi vígjáték felhozatalt oda meg vissza. Kérdem én: hol az igazság? Jó, oké, ne legyek telhetetlen, hiszen itthon DVD/Blu ray-en már december óta kapható, így nem kell lemondanunk erről az alig másfél órás örömről. Mert ennek a filmnek tényleg lehet örülni! Az ok pedig pofonegyszerű: egy olyan jelenség (a popsztár lét) áll a film középpontjában, amellyel sok mindent lehet csinálni, egy valamit viszont biztos nem: komolyan venni. Ezt remekül lovagolja meg ez az ál-dokumentumfilmes gúnyába bújtatott film, s ezzel a formával épp úgy tárja elénk a popsztárok életét, ahogy azt a nagy többség általában képzeli: hatalmas ego, minden csili-vili, botrányok, hisztik, talpnyaló slepp, pénzhajhász menedzser és a többi. Szépen kirajzolódik az a hullámvasút is, amelyen a popsztárok tengetik életüket (nagyon hamar a csúcsra lehet törni, de onnan pillanatok alatt le is lehet zuhanni). Connor 4 Real minél görcsösebben hajhássza a népszerűséget és minél modernebb eszközöket próbál ennek érdekében választani, annál nagyobb bakikat követ el, s ezekből a próbálkozásokból remek helyzetkomikumra építő jelenetek bontakoznak ki. Akarva akaratlanul is azok az adások ugrottak be, amelyeket egykor a VH1-on lehetett látni különböző zenekarokról és előadókról. Ha pedig a játékfilmes vonalra gondolok, akkor pedig az 1984-es This Is Spinal Tap (A turné) jut eszembe, mint "szellemi előd". A jó alap tehát megvan, ám a film itt nem áll meg, változatos humorral viszi előre a történetet, és még a kliséi is abszolút megbocsáthatóak. Andy Samberg remek Conner 4 Real szerepében, de nekem a legviccesebb Justin Timberlake "önironikus" alakítása. A cameókat pedig megszámolni is nehéz: Seal, Pharell Williams, Jimmy Fallon, Usher, Snoop Dog és Michael Bolton, hogy csak párat említsek. A Lonley Island remekül ragadta meg szerintem, miként vélekedünk erről a karakterről, hogy popsztár, s egy remek paródiát hozott ki az ilyen figurák "biopicjeiből". A jóízű szórakozás garantált!

 
2017. 06. 20. 23:36 

Andy Samberg miatt muszáj volt megnézni. Eszméletlen beteg egy ürge és ez ebben a filmben is átjött. Nem volt sok mondanivalója de a szórakoztatáshoz ahhoz nagyon értett.

Imogen Poots
Andy Samberg
Andy Samberg
Andy Samberg
Sarah Silverman
Andy Samberg
Akiva Schaffer
Andy Samberg
Andy Samberg
Andy Samberg
Akiva Schaffer
Jorma Taccone
Tim Meadows
Sarah Silverman
Andy Samberg
Akiva Schaffer
Andy Samberg
Andy Samberg
Tim Meadows
Akiva Schaffer
Andy Samberg
Jorma Taccone
Andy Samberg
Andy Samberg
 

Andy Samberg a film címét és plakátját Jimmy Kimmel showjában jelentette be 2016 február 29-én.

(dulkap)
 

A The Style Boyz összeveszése a színpadon egy megtörtént eseményt másolt le, mikor 1980-ban Glenn Frey és Don Henley a The Eagles zenekarból szintén így vesztek össze és napokkal később fel is oszlott a zenekar.

(dulkap)
 

Andy Samberg és Judd Apatow első közös munkája.

(dulkap)
Smoking Barrels: Popstar: Never Stop Never Stopping
A trió tehát annyira lelkiismeretes paródiát hozott össze, hogy néhol már éppen ez ment az élmény rovására, de akármennyire is nem vagyok maradéktalanul elégedett, a Popstar még így is viccesebb, mint a nyár bármelyik vígjátéka. Arról nem is beszélve, hogy sokkal érettebb és okosabb humorral éri el ugyanezt a hatást, és természetesen jó néhány emlékezetes szöveggel és fülbemászó dallal is gazdagított minket.
8/10
Smoking Barrels: Popstar: Never Stop Never Stopping
A trió tehát annyira lelkiismeretes paródiát hozott össze, hogy néhol már éppen ez ment az élmény rovására, de akármennyire is nem vagyok maradéktalanul elégedett, a Popstar még így is viccesebb, mint a nyár bármelyik vígjátéka.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.