Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Hupikék törpikék – Az elveszett falu


(Smurfs: The Lost Village)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik – és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló.
Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek… és alig tudnak kikászálódni a csávából. (Forgalmazza: InterCom)
(ps)
 
2017. 08. 01. 23:27 

Vegyesek az érzelmeim a filmmel kapcsolatban. Annak külön örültem, hogy visszatértünk legalább az animációs meséhez, és a klasszikus főhősök nem Neil Patrick Harris társaságában bohóckodnak New York utcáin. A történet ötletes, kaland - kaland hátán, és meg kell hagyni elég látványosra sikerült (a 3D-t ki is tudja használni). Mégis úgy érzem, hogy a gyerek koromban megszeretett Hupikék törpikék történetébe belerondít. 35 éves történelme van Apraja falva lakóinak, és milyen jó volt ez így. Fölösleges volt belekavarni egy másik (elveszett) falu lakóit, akik teljesen hasonlítanak az általunk ismert törpikékre. Ez olyan izzadságszagú folytatásra vall, mint anno a Notre Dame-i toronyőr 2, a 101 kiskutya 2 stb...
Halad a film korral, ami azért megmosolyogtatott, mint például a selfiezés, törpboardozás és a nagy slágerek felszólalása. 2017-ben már trendik a törpök, ami jó ötlet, hiszen nem a felnőtteknek tervezik a filmet. Az utolsó 15 percében jut tömény dráma is, ami miatt nem tudnám szívből ajánlani még piciknek, ki tudja, mennyire van felkészülve ilyesmire (annak ellenére, hogy a legvége cuki, happy end). Én kifejezetten örülök, ha a premierlistákon alkalomadtán feltűnik egy Hupikék Törpikék mozi, legalább köztudatba tartja Peyo által létrehozott világot, viszont elszomorító, hogy a közel 100 megírt karakterből nem sikerül egy fele annyira szerethető, mókás és tartalmas mesét kreálni, mint amit anno láthattunk gyerekként.

 
2017. 03. 29. 10:32 

Ez az első Hupikék törpikék film, amit láttam. (Nem számolva a sorozattal.) Nagy meglepetés volt, ugyanis amellett, hogy a történet is jó volt, vicces volt, sőt volt benne kifejezetten a felnőttek számára szóló poén. Szerintem én jobban élveztem, mint a gyerekek körülöttem.

 
2017. 04. 02. 00:57 

Letisztult, kellően látványos és szórakoztató animációs film lett. Nem egy Pixar féle instant klasszikus, de a gyerekek egész biztosan élvezni fogják. Korrekt film, se több, se kevesebb.

Demi Lovato
Rainn Wilson
Mandy Patinkin
Szabó Zsófi
Szabó Sipos Barnabás
Gyabronka József
Szabó Győző
 

Ez Gordon Ramsay első olyan filmje, melyben nem önmagát alakítja.

(hp)
 

A filmet teljes egészében CGI technológiával készítették.

(hp)
 

A filmben számos új, korábban nem látott törp is feltűnik.

(hp)
VOX.hu - Hupikék törpikék - Az elveszett falu
Törpnyi jó hír, hogy miután Peyo figuráit a vegyes technikával készült legutóbbi két stúdiófilmben sikerült alaposan megszégyeníteni, Aprajafalva lakói 100%-ban animációs körülmények között térnek vissza – a nyomukban természetesen Hókuszpókkal, aki szintén rajzos formájában gyűlöli a törpöket. 50/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.