Játssz egy Lenovo Note Gold-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Hupikék törpikék – Az elveszett falu


(Smurfs: The Lost Village)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik – és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló.
Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek… és alig tudnak kikászálódni a csávából. (Forgalmazza: InterCom)
(Pajor Sándor)
 
2017. 03. 29. 10:32 

Ez az első Hupikék törpikék film, amit láttam. (Nem számolva a sorozattal.) Nagy meglepetés volt, ugyanis amellett, hogy a történet is jó volt, vicces volt, sőt volt benne kifejezetten a felnőttek számára szóló poén. Szerintem én jobban élveztem, mint a gyerekek körülöttem.

 
2017. 04. 02. 00:57 

Letisztult, kellően látványos és szórakoztató animációs film lett. Nem egy Pixar féle instant klasszikus, de a gyerekek egész biztosan élvezni fogják. Korrekt film, se több, se kevesebb.

 
2017. 04. 03. 01:53 

Szerintem nagyon aranyos lett, unokahúgomat vittem el rá, aki láthatóan nagyon élvezte. Látszik, hogy nem a felnőttekre szabták, de ez nem is baj. Nekünk ott van a Zootopia, meg az Agymanók. Ez most egy nagyon a kicsikre szabott animációs film lett, és ez rendben is van így.

Demi Lovato
Rainn Wilson
Mandy Patinkin
Szabó Zsófi
Szabó Sipos Barnabás
Gyabronka József
Szabó Győző
 

Ez Gordon Ramsay első olyan filmje, melyben nem önmagát alakítja.

(hp)
 

A filmet teljes egészében CGI technológiával készítették.

(hp)
 

A filmben számos új, korábban nem látott törp is feltűnik.

(hp)
VOX.hu - Hupikék törpikék - Az elveszett falu
Törpnyi jó hír, hogy miután Peyo figuráit a vegyes technikával készült legutóbbi két stúdiófilmben sikerült alaposan megszégyeníteni, Aprajafalva lakói 100%-ban animációs körülmények között térnek vissza – a nyomukban természetesen Hókuszpókkal, aki szintén rajzos formájában gyűlöli a törpöket. 50/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.