Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A bátrak háborúja


(USS Indianapolis: Men of Courage)
A bátrak háborúja

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
A szívfacsaró igaz történet főhőse egy csapat amerikai katona, akik hajótörést szenvedtek a Fülöp-szigeteknél; öt nappal azt megelőzően, hogy befejeződött volna a második világháború. Amíg a szabadulásra vártak, szörnyű körülmények között sínylődtek - küzdöttek a szomjúsággal, az éhséggel és a visszatérő cápatámadásokkal is. (erare)
 
2016. 10. 16. 14:36 

Nagyon jó háborús dráma! A kameraképek az elején nagyon szépek, de később a gyenge trükkökkel veszít a film az erejéből. De alacsony költégvetésű filmhez képest dicséretes az eredmény így is.

 
2017. 02. 14. 07:43 

Csatlakozom "grigoriy1rem" véleményéhez. Sajnos látszik, hogy nem volt annyi keret az animációkra, mint egy "call of duty" játéknál, de ehhez képest élvezhető és valóban dicséretes a végeredmény. Vajon, hogyan változott volna meg a történelem, ha ezt a "kis" hajót odafelé süllyesztik el...?

 
2017. 02. 14. 14:50 

Nem mondanám egy felejthetetlen alkotásnak, de egyszer meg lehet nézni, föleg akit kicsit is érdekel a történelem, és a 2. világháboru. Sok hiba van a filmben amit észrevettem, de probáltam nem ezekre koncentrálni, ha ezt ki tudod zárni akkor még izgalmas is lehet, bár olykor elég vontatott volt. Közepesen értékelem.

Emily Tennant
Tom Sizemore
Matthew Pearson


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.