Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A bátrak háborúja


(USS Indianapolis: Men of Courage)
A bátrak háborúja

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
A szívfacsaró igaz történet főhőse egy csapat amerikai katona, akik hajótörést szenvedtek a Fülöp-szigeteknél; öt nappal azt megelőzően, hogy befejeződött volna a második világháború. Amíg a szabadulásra vártak, szörnyű körülmények között sínylődtek - küzdöttek a szomjúsággal, az éhséggel és a visszatérő cápatámadásokkal is. (erare)
 
2016. 10. 16. 14:36 

Nagyon jó háborús dráma! A kameraképek az elején nagyon szépek, de később a gyenge trükkökkel veszít a film az erejéből. De alacsony költégvetésű filmhez képest dicséretes az eredmény így is.

 
2017. 02. 14. 07:43 

Csatlakozom "grigoriy1rem" véleményéhez. Sajnos látszik, hogy nem volt annyi keret az animációkra, mint egy "call of duty" játéknál, de ehhez képest élvezhető és valóban dicséretes a végeredmény. Vajon, hogyan változott volna meg a történelem, ha ezt a "kis" hajót odafelé süllyesztik el...?

 
2017. 02. 14. 14:50 

Nem mondanám egy felejthetetlen alkotásnak, de egyszer meg lehet nézni, föleg akit kicsit is érdekel a történelem, és a 2. világháboru. Sok hiba van a filmben amit észrevettem, de probáltam nem ezekre koncentrálni, ha ezt ki tudod zárni akkor még izgalmas is lehet, bár olykor elég vontatott volt. Közepesen értékelem.

Emily Tennant
Tom Sizemore
Matthew Pearson
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Tom Sizemore
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
 

A Cápa egyik jelenetében az egyik karakter utal a USS Indianapolis tragédiájára, amikor arról beszél, hogy hajótöröttként napokig keringtek körülöttük a cápák, mielőtt kimentették volna őket.

(hp)
 

A UUS Indianapolis fedélzetén játszódó jeleneteket az USS Alabamán forgatták. Ugyanezt a csatahajót láthattuk az 1992-es Úszó erőd című filmben is.

(hp)
 

Matt Lanter nagyapja volt a USS Indianapolis utolsó túlélője. A filmben Lanter nagyapja dögcéduláját viseli.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.