Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Út a vadonba


(Into the Wild)
Út a vadonba

Tartalom

A frissdiplomás Christopher McCandless számára csak most kezdődik az élet. Építhetne karriert, családot alapíthatna, ő azonban belevág az ismeretlenbe, és bejárja Amerikát. Kalandos útja során egy igazi vándor sorsa tárul elénk: két év alatt a dél-dakotai búzamezőkön át a Colorado folyó zuhatagain keresztül, egy neohippi kolónián át egészen Alaszkáig hatolt gyalogosan és stoppal. A kaland azonban tragikus véget ért, és a természet megmutatta kegyetlen oldalát, ami nincs tekintettel se korra, se nemre, se erkölcsi kiválóságra. A bölcsesség és a naivitás, a tanulás és a tudás határmezsgyéjén a fiúnak szembe kellett néznie saját képességeinek korlátaival.
(SódóGA)
 
2015. 05. 04. 17:29 

Sean Penn rendezőként is bizonyítja, hogy nagymester. Filmje tökéletesen mutat rá a modern társadalmak kiüresedésére, a fogyasztói társadalom csődjére, a civilizációból való kivonulás több évszázados vágyálmának modern kori megtestesülésére. Kiváló film, remek történettel, színészekkel és egy fantasztikus rendezővel.

 
2014. 10. 26. 04:58 

Hatásvadász, neohippi film az egész. Ha tudhatnánk, mire gondolt a fiú, aki belesodródott a valóságban ebbe a helyzetbe, valószínűleg nem erőltette volna, hogy filmet készítsenek belőle. Sőt, igazából nagyon kínosan érezte volna magát miatta. Akárhogy is, hordoz azért vadromantikát, csak nem elfelejti, hogy a valóság nem lehet ilyen ábrándos, ahogy egy ember halála sem.

 
2017. 04. 10. 12:45 

Remek kis film volt, nagyon tetszett. Itt még Kristen Stewart is mennyire természetes és manír mentes volt. Hirsch nagyon jó választás volt a főszerepre.

 

A film Jon Krakauer azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

A filmben az a férfi vezeti a furgont, aki utoljára látta élve Christopher McCandlesst.

(Menyét Ibolya)
 

Mikor rátaláltak Christopher McCandless holttestére, az mindössze harminc kilós volt. A karaktert alakító színész, Emile Hirsch nagyon lefogyott a szerep kedvéért, mindössze 52 kilós volt.

(Menyét Ibolya)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.