79% 416 szavazat
Üvegtigris 2.

Üvegtigris 2.

Üvegtigris 2.
Filmadatlap
20
Vélemények (20)
17
Szereplők (17)
13
Képek (13)
2
Videók (2)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Ha minden jól megy, a dolgok gyakran rosszra fordulnak?Az Üvegtigrisnél akkor is rosszra fordulnak, ha előtte se ment jól. Lalit, a büfést és simlis, fél-bűnöző vagy csak félkegyelmű barátait komoly veszély fenyegeti. Érzik, hogy itt az idő, cselekedniük kell! De nem teszik, mert mindig közbejön valami: egy esküvő, egy temetés, egy meteor, egy térkép, egy gazdáját beköpő Trabant, egy aligátor vagy egy körhinta. Lali ebben a részben is igyekszik megszelídíteni az Üvegtigrist és a világot - de a Tigrist nem lehet? A történetben most külső veszély fenyegeti az Üvegtigrist és Laliékat, ugyanis egy építési vállalkozó úgy döntött, hogy lakóparkot épít a tóparton és ki akarja onnan… Több

Rendező: Rudolf Péter
Forgatókönyvíró: Búss Gábor Olivér, Rudolf Péter
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2006.01.19.

Üvegtigris 3.  (2010)

Üvegtigris  (2001)

 
2024.02.18 Schumy1

legújabb vélemény

Hozta az első rész színvonalát!

0
 
2021.08.31 Laca//Ho/rr/oR//

Remek folytatás, a színvonalat tartották az URAK!!!

Remekül tartotta a színvonalat a folytatása, és ezt jól tudjuk, mennyire nehéz egy sikeres első rész után. Szellemes, igencsak pörgős, és persze a karakterek megformálása is volt egyben a kulcs: Csuja Imre, Reviczky Gábor, Rudolf Péter, Gáspár Sándor és a többiek rendkívüli játéka is kellett a vígjáték újabb sikeréhez és a színvonalának megtartásához. Az egyedi, színes karakterek megformálása és játékuk nagyon sokat dobott ezen az egészen, és jól látszott, hogy mennyire vették komolyan, ami egy effajta filmben egyébként nagyon nehéz. A csak erre a részre leszerződtetett Gesztesi Károly nagyon jó választás volt szerintem, és remekül alakította a pénzes, beképzelt karaktert, jól állt neki ez a fajta szerep is. A cselekmény sok újat nem hozott, próbáltak egy-két új dolgot belevinni, amik jól sültek el, és ezáltal még több humoros jelenettel lettünk gazdagabbak, ennek köszönhetően egy jó folytatást kaptunk mindenki Üvegtigrisétől.

0
 
2018.07.24 Norbi

A színvonal maradt, ahogy a szereplők is. Ennek nagyon örültem , mindenki nyújtotta a tőle elvárhatót, és egy újabb kihagyhatatlan filmnek lettünk gazdagabbak.

1
 
2018.01.30 diumiu

Az első rész sikere után várható volt a folytatás, amelytől picit tartottam, de nagyon jól sült el. Hozták a készítők és a szereplők is a megszokott színvonalat, a néző azt gondolom ennél a résznél is ki tudott kapcsolni maradéktalanul.

1
 

Univerzális baromság,ami üdítőleg hat testre,és lélekre egyaránt.Az Üvegtigris továbbra is áll,és Lali szakadatlanul dolgozik.Haszon nincs,de ez mit számít,csak valami mindíg történjen.Igen,és történik is.Kötelező magyar filmszatíra.

0
 

A filmre az első hétvégén 120.000 ember váltott jegyet a mozikban.Szerző: dulkap

#1
 

A film egy majdnem kész változata már megjelenése előtt több mint két héttel elérhető volt az interneten.Szerző: dulkap

#2