Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Vad vágyak 2.


(Wild Things 2)
Vad vágyak 2.

Tartalom

Brittney édesanyja évekkel korábban öngyilkos lett, habár a holttest sosem került elő, míg mostohaapja repülőszerencsétlenség áldozata lett. A család hatalmas vagyonát mégsem a lány örökli: mostohája egy alapítványra hagyott mindent. Hacsak nem jelentkezik egy vérbeli örökös. Maya ekkor bejelnti, hogy édesanyja évekig volt a lány mostohaapjának szeretője, s ő valójában a Dunlap család egyedüli leszármazottja. Az ügyet egy biztosítási ügynök kezdi vizsgálni, s a két lány - szövetkezve egymással - megkörnyékezi a férfit... (erare)
 
2017. 01. 16. 10:22 

Ez a film is azoknak a sorába tartozik, amelyek az első rész sikeréből élnek csak meg. Bár bírom az intrikákat, amiben nem szűkölködött a film, de ez a mennyiség már idegesítő volt. És néha már azt éreztem, mintha valami soft pornot néznék.

 
2017. 01. 15. 22:53 

Az én ízlésemre nagyon túl van kombinálva, ennyire váratlan fordulat egy filmbe túl sok. Szexi lányok vannak benne, ezért végignéztem, de semmi értéket vagy szórakoztatót nem találtam benne.

Susan Ward
Leila Arcieri
Susan Ward
Katie Stuart
Katie Stuart
Susan Ward
Katie Stuart
Susan Ward


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.