54% 42 szavazat
Vágyak találkozása

Vágyak találkozása

Two Moon Junction
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
16
Szereplők (16)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
1
Díjak (1)
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

April (Sherilyn Fenn) gazdag családból származó fiatal lány, aki egy előkelő egyetem elvégzése után hazatér családjához. Nem sok meglepetés vár rá az életben: szenátor édesapja már a vőlegényét is kiszemelte számára, aki jó családból származik, és ígéretes jövő vár rá. Ám néhány nappal az esküvő előtt April egy kis szórakozásra és izgalomra vágyik, és ellátogat a közelben zajló karneválra. Ebben a felfokozottan érzéki környezetben megpillantja azt a férfit, akire titokban mindig is vágyott - és aki a legkevésbé sem illik bele saját és a családja terveibe. Ám az elemi erővel feltámadó vágy magával ragadja Aprilt, aki hamarosan a jóképű, izmos, férfias Perry karjaiban találja magát.

Rendező: Zalman King
Forgatókönyvíró: Zalman King, Macgregor Douglas
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1988.04.29.
 
2016.03.04 bocerkaa

legújabb vélemény

Enyhén erotikus film, amit valószínűleg a 9 és fél hét inspirált, de itt sajnos minden szereplőből hiányzik a sárm. Kristy McNichol borzasztó alakítása úgy tudom még egy málna-díjat is hozott neki.

0
 
2014.12.19 panhnedy

Erotikus dráma egy nőről, aki egy héttel az esküvője előtt szexuális viszonyba keveredik egy pasival a cirkuszból. Halálosan unalmas, még az ún. erotikus jelenetekben sincs semmi eneregia vagy vágy. A fiatal Mila Jovovich feltűnése ódítő ugyan, de kevés.

0

A film összbevétele 1 547 397 dollár volt (imdb.com).

#1