42% 24 szavazat
Vágyrajárók

Vágyrajárók

Club de rencontres
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
5
Képek (5)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Fergeteges francia vígjáték egy társkereső klubról, négerekről, libidoszterinről, felajzott felügyelőnőről, és az örök problémáról: vajon megtalálhatják-e hőseink az igazit?

Rendező: Michel Lang
Forgatókönyvíró: Michel Lang, Guy Lionel
Ország: Franciaország
Premier (HU): 1988.09.22.
 
2023.12.17 cynicalrealist

legújabb vélemény

Álló férfitehetség és női lábközillat

Nem, nem fergeteges a film, valószínűleg már '87-ben sem volt az. Persze '87-ben még nem volt – most meg már nem – divat ilyen számban és töménységben mezítelen női melleket mutogatni a filmvásznon, miközben mindent megadtunk (volna), hogy végigülhessünk egy ilyen filmet. Illetve, hogy többször végigülhessük. Vagy hogy meglegyen VHS-en. Szóval értik... A történet nem túl bonyolult, nem is kell annak lennie, hiszen nem ez a lényeg. A történetvezetés pedig valóban három és fél évtizeddel ezelőtti, mentségére legyen mondva, hogy nekem, az 50+-os boomernek ez nem probléma. Nekem egyébként egy kicsit kevésbé volt francia a film, ahhoz képest, amennyire francia a téma. Sokkal inkább volt egy időtlen és nemzeteken átívelő orgia bemutatása. A megfelelő és kellő erkölcsi tanítással és happy enddel (majdnem happy ending-et írtam, hoppá). Summa summarum, tekintsük ezt a filmet egy korrajznak, egy könnyű limonádénak, nézzük meg, és felejtsük el.

0
 
2015.09.24 tomtom

Amolyan szaftos kis francia komédia annak, aki szereti ezt a stílust. Van benne minden, macsós pasi, egy enyhe kis erotika, meg minden...Szerettem

0
 
2015.05.08 Pumpu

Michel Lang nagyon jó volt a szerepében és a film is megjárta.

0