Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A néma völgy


(Valea Mutã)
A néma völgy

Tartalom

Egy újabb ütős sorozat Romániából, amely az HBO égisze alatt készült. A négyrészes thrillerszéria két tizenéves fiú hátborzongató kalandját meséli el. Filip és Horia néhány gyilkosság szemtanúja lett az erdőben. Akarva-akaratlanul belekeverednek a veszedelmes ügybe, miközben annak megoldásán éppen Filip nagynénje, egyben nevelőanyja Elena Zamfir ügyész dolgozik. Az életveszélybe került két fiú kapcsolata próbára tétetik, miközben Elena is kénytelen szembenézni a családját ért kihívásokkal.
(Kántor Gábor)
 
2017. 05. 04. 10:31 

Nekem is nagyon tetszett, de az eredet sorozat az jobban. A címe : Øyevitne /Szemtanúk. Ajánlom mindenkinek aki el tudja érni. A történet alapjában ugyanaz, de mivel egy norvég sorozatról van szó egy kicsit bonyolultabb.

 
2016. 12. 26. 23:11 

Egészen lenyűgöző jelenetek és szépek vannak benne. A tipikusan romános filmes nyerseség sem árad belőle olyan nagyon...

 
2016. 11. 27. 23:00 

Az els rész után azt mondom jóó, nagyon jó. Még várok egy kicsit az alakulást, hogy azt írhassam nagyon tetszik. :) Mindenesetre ahhoz képest, hogy honnét származik, nagyon átlagon felüli.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.