75% 468 szavazat
Van Helsing

Van Helsing

Van Helsing
Filmadatlap
22
Vélemények (22)
28
Szereplők (28)
11
Képek (11)
2
Videók (2)
12
Érdekességek (12)
Díjak
1
Filmkritika (1)
3
Cikkek (3)
Fórum
Hugh Jackman
Kate Beckinsale
Hugh Jackman
Kate Beckinsale
Hugh Jackman
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Hugh Jackman
Kate Beckinsale

FILMINFÓ

Van Helsing, a vatikáni titkos szervezet szörnyvadásza elszántan küzd a Gonosz teremtményei ellen. Legújabb küldetése azonban minden korábbinál nagyobb veszélyeket rejteget: Erdélybe kell utaznia, hogy végezzen Drakula gróffal. A feladat nem tűrt halasztást, ugyanis Anna hercegnő ősei fogadalmat… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok, Csehország, Románia
Premier (HU): 2004.05.06.
 
2021.06.28 elekm90

legújabb vélemény

Nem nagyon lehet unatkozni rajta a hossza ellenére, nem ül le, akcióból sincs hiány, és maga Van Helsing is egy szórakoztató figura. Ugyanakkor egy rosszul megrendezett, klisés akció-kalandfilm, ami a pofás erdélyi környezeten túl nem nyújt túl sok eredetit.

1
 
2018.01.19 Artemisia

Folyamatos izgalom, látványos akciójelenetek,fordulatok, szerelmi szál, középkori hangulat jellemzik a filmet. A színészek is jól teljesítettek.

2
 

Sommers egy könnyed,laza,de hihetetlenül izgalmas és fordulatos filmet tett le elénk.Hugh Jackman nagyot játszik,és Kate Beckinsale az Underworld sztárja itt is bombázó.Kifejezetten jó a zenei aláfestés,a helyszínt is jól megépítették,vagy megcsinálták a jó öreg CGI segítségével.De mindenesetre nekm óriási nagy kedvenc.

0
 
2019.04.23 Ms. Akárki

Imádom mind a mai napig. Alans Silvestrie zenéivel tűzdelve nagyon jó kis Drakulás-Van Helsinges, vámpírvadászós fantasy. Persze az elmaradhatatlan szerelmi szál sem maradhat el. Hugh Jackman és Kate Beckingsale között vásznon nagyon jó volt a kémia.

1
 
2017.12.04 indingo

Egy jól kidolgozott és látványos történet, amelynél eléggé eltalálták a hangulatot. A története akciódús volt és sminkek/maszkok is hitelesre sikeredtek.

0

A film összbevétele 300 257 475 dollár volt (imdb.com).

#1
 

65 ember halt meg benne.Szerző: Norbi

#2
 

Abban az időben, amikor a film játszódik Erély még nem volt Románia része. Az elcsatolás csak később, 1918-ban történik meg.Szerző: magyaristvan

#3
 

Dracula egyetlenegy személyt öl csak meg a filmben.Szerző: magyaristvan

#4
 

Dr. Frankenstein laborjában lévő antik orvosi felszereléseket az eBay-en vették.Szerző: magyaristvan

#5
 
Értékelés: 6/10
(2015. 08. 24.)
Stephen Sommers mára méltán került a hollywoodi süllyesztőbe, de a film bemutatója idején még A-listás rendező volt (A múmia-filmek miatt természetesen), ezért talán túl sokat vártunk tőle, hiszen az ő védjegye az akkoriban páratlan látvány volt, de Drakula és Frankenstein túl nagy falat volt a számára. Több