56% 77 szavazat
Variációk szexre

Variációk szexre

Young People Fucking
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
17
Szereplők (17)
12
Képek (12)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Variációk szexre
matyas  
Ennis Esmer
Natalie Lisinska
Carly Pope
Aaron Abrams
Diora Baird
Natalie Lisinska
Ennis Esmer
Ennis Esmer
Kristin Booth
Diora Baird
Carly Pope

FILMINFÓ

Öt és fél párral ismerkedhetünk meg egy éjszaka leforgása alatt: az elsô randi után a lány lakásán kikötô fiatalokkal; a férjjel és feleséggel, akik egy érdekes újítással próbálják meg feldobni ellaposodott szexuális életüket; az odaadó szerelmesekkel, akik különleges testi adottsággal megáldott szobatársukat is meginvitálják ágyukba; a régi jó barátokkal, akik csalódtak szerelmeikben, és most egymás sebeit nyalogatják; és az exekkel, akik egy éjszakára újra egymásra találnak. Szókimondó szövegek, zseniális poénok és meglepô fordulatok kísérik végig az elôjátéktól az utójátékig ezt a szexuális segédeszköznek is kitûnô romantikus vígjátékot, ami másfél óra garantált együttlétet nyújt nézôinek.

Ország: Kanada
Premier (HU): 2010.11.09.
 
2019.03.10 Elkoo

legújabb vélemény

Egyszer nézhető film. Igazából semmi extrát nem nyújtott, de fogalmazhatok úgy is,hogy idő pazarlás volt a megtekintése.Szokás mondani ízlések és pofonok.

0
 
2015.10.22 tamas84

Volt ebben fantázia, és látszik, hogy próbálkoztak a színészek is, de ehhez azért bőven több kellett volna. A cím érdekes, de emiatt igazán nem szükséges végignézni, sőt, elkezdeni sem.

2
 
2017.08.14 Bulki

Szerintem egy fél fokkal még mindig jobb, mint az Amerikai Pite, ugyanis a sok fölösleges és komolytalankodó jelenet helyett próbál lényegre törő lenni a film.

0
 
2016.07.11 Rajkó

Egy kicsit polgárpukkasztóbb filmre számítottam, és igazából ennek akkor lett volna értelme, de rendezői debütálásnak elmegy. Fogjuk rá...

0
 
2017.07.10 matyas

Szerintem ez egy eléggé klisés film lett, túl sok hasonló született ebben a műfajban, ami már nekem egyszerűen nem tudott érdekes lenni. Ennek ellenére megnéztem, és habár nem csalódtam, eléggé felejthetőnek gondolom.

0