Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Vasember 3


(Iron Man 3)
Vasember 3

Tartalom

A zseniális és bohém multimilliomos Tony Starknak a Vasember harmadik részében minden eddiginél nagyobb veszéllyel kell szembenzénie. Az események tétje nem csupán a túlélés és a világ épsége, ugyanis szerettei sincsenek már többé biztonságban. Starknak szembesülnie kell saját korlátaival, és meg kell találnia a választ a végső kérdésre: vajon a páncél teszi az embert, vagy épp fordítva?
(hp)
 
2015. 02. 15. 20:33 

Ez már a sokadik film a Marvel Cinematic Universe-től. Amikor beültem a moziba, őszintén szólva kicsit tartottam attól, hogy mi újat tudnak mutatni, hogy tudnának még mindig lekötni? A film végén pedig úgy jöttem ki, hogy ez maximálisan sikerült! Az, hogy a képi világ gyönyörű, az alap, de a sztori és a központi csavar is nagyon érdekessé és újjá tette a filmet. Mindenképpen érdemes megnézni.
Szerintem a legjobb Vasember film.

 
2015. 04. 25. 10:00 

A 3.rész is olyan,mint amilyet vártam.Izgalmas,akciódús és látványos.Imásom Robert Downey Jr-t mert egy remek színész és ezt be is bizonyitotta.Remélem még nincs vége.

 
2015. 05. 07. 20:55 

Kissé gyengécske befejezés, de vannak erős pontjai. Ben Kingsley karaktere jól kigondolt, de a film a végére egy kicsit komolykodóra veszi a dolgot, ettől komolytalan lesz.

 

Jon Favreau, az előző két film rendezője ismét megjelenik a filmben, Hogan szerepében.

(Scramananga)
 

A történet alapját a Vasember-képregények egyik legsikeresebbikje, az Extremis-széria adta, melyet Warren Ellis és Adi Granov alkotott.

(Bogi87)
 

Amikor Downey Jr. bokája megsérült, kénytelenek voltak a forgatással 9 napra leállni.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.