Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Vasember 3


(Iron Man 3)

Tartalom

A zseniális és bohém multimilliomos Tony Starknak a Vasember harmadik részében minden eddiginél nagyobb veszéllyel kell szembenzénie. Az események tétje nem csupán a túlélés és a világ épsége, ugyanis szerettei sincsenek már többé biztonságban. Starknak szembesülnie kell saját korlátaival, és meg kell találnia a választ a végső kérdésre: vajon a páncél teszi az embert, vagy épp fordítva?
(hp)
 
2016. 04. 27. 20:18 

Sajnos csalódnom kellett ebben a filmben, egyáltalán nem ezt vártam, teljesen átverve érzem magamat. Remélem mihamarabb csinálnak egy igazi Mandarinos filmet, mert ez ultragáz volt.

 
2016. 04. 25. 10:12 

Nagyon vártam a folytatást de az igazat megvallva vegyes érzelmekkel ültem le megnézni a folytatást. Kíváncsi voltam tudnak e újat mutatni és pozitívan kellett csalódnom most is. Nem jobb az első 2 résznél, "csak" ugyanazon a szinten mozog, de látványosabb és viccesebb. Végig vicces, még mindig hatalmas poénok vannak benne és Robert Downey Jr. nagyon nagyot alakít most is.

 
2017. 07. 18. 22:52 

Szerencsére harmadjára sem kellett csalódnom a Vasember filmekben. Robert Downey Jr. még mindig piszok humoros, szórakoztató és hát gazdag. Nagyon ütős lett ez a rész is.

 

Jon Favreau, az előző két film rendezője ismét megjelenik a filmben, Hogan szerepében.

(Scramananga)
 

A történet alapját a Vasember-képregények egyik legsikeresebbikje, az Extremis-széria adta, melyet Warren Ellis és Adi Granov alkotott.

(Bogi87)
 

Amikor Downey Jr. bokája megsérült, kénytelenek voltak a forgatással 9 napra leállni.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.