Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Vaskabátok


(Hot Fuzz)

Tartalom

Nicholas Angel egyszerűen túl jó rendőr, ezért felettesei Londonból egy isten háta mögötti faluba helyezik át. Az unalmas, eseménytelen helyen még a bűnözők is lusták. Ennek tetejébe egy teszetosza partnert kap maga mellé, Dannyt, aki nagy rajongója a hollywoodi akciófilmeknek. Amikor szörnyű baleset-sorozat veszi kezdetét a faluban, Angel rögtön rástartol a nyomozásra, és kiderül, Stanford rusztikus világa nem is olyan bűntelen, mint amilyennek elsőre tűnik. 
(SódóGA)
 
2015. 06. 10. 09:02 

Nem rossz film, de vígjátéknak elég gyenge. 2 jelenet ha volt összesen, amin nevetni tudtam.
Nem vagyunk egyformák, elfogadom, hogy ez humoros, de nekem nem jön be ez a fajta humor.

 
2017. 04. 07. 04:36 

Az egyik nagy kedvenc párosom Simon Peg és Nick Frost. A poénok ismét ütnek végig. Egy végig pörgős olykor morbid "kreténség". A példás, különc zsaru aki olyan helyzetbe csöppen amire a legvadabb rémálmában se gondolt volna. Megunhatatlan film.

 
2016. 01. 07. 10:42 

Nagy csalódás volt számomra ez a film.Vannak benne utalások a haláli hullák hajnalára (Kell valami a boltból? Cornetto.+a kerítések átugrása) de ez sem menti meg a rossztól. A gyors vágások ellenére majdnem elaludtam a Vaskabátokon...

Nick Frost
Simon Pegg
Jim Broadbent
Nick Frost
Simon Pegg
Simon Pegg
Nick Frost
Nick Frost
Simon Pegg
Simon Pegg
 

A film a Cornetto-trilógia része. A trilógia három filmje a 2004-es Haláli hullák hajnala, a 2007-es Vaskabátok, és a 2013-as Világvége. Mindhárom filmben megjelenik a Cornetto tölcséres jégkrém, a Vaskabátokban a kék színű, mert illik a rendőrséghez.

(SethFranco)
 

Simon Pegg és Nick Frost 3. közös filmje.

(dulkap)
 

Akárcsak a Haláli hullák hajnala esetében, a főszerepeket most is Nick Frostra és Simon Peggre írták.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.