Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Vaskabátok


(Hot Fuzz)
Vaskabátok

Tartalom

Nicholas Angel egyszerűen túl jó rendőr, ezért felettesei Londonból egy isten háta mögötti faluba helyezik át. Az unalmas, eseménytelen helyen még a bűnözők is lusták. Ennek tetejébe egy teszetosza partnert kap maga mellé, Dannyt, aki nagy rajongója a hollywoodi akciófilmeknek. Amikor szörnyű baleset-sorozat veszi kezdetét a faluban, Angel rögtön rástartol a nyomozásra, és kiderül, Stanford rusztikus világa nem is olyan bűntelen, mint amilyennek elsőre tűnik. 
(SódóGA)
 
2015. 02. 10. 20:01 

Az akciófilmek kiváló paródiája, egy kellemes szórakozást nyújtó film. Simon Pegg és Nick Frost párosa nagyon jól működik, és persze a többi színész játéka sem elhanyagolható. Könnyed, pörgős, morbid de ugyanakkor vicces. Aki szereti a brit fekete humort annak érdemes megnéznie. És aki észreveszi Cate Blanchett és Peter Jackson cameoját, annak jár a pacsi! :D

 
2016. 10. 05. 23:10 

Egész jó film, kellemes kikapcsolódás, jók a poénok és a jelenetek, nagyszerűek a karakterek, jó a rendezés és a történet sem utolsó, végig lekötötte a figyelmemet, egy percét sem untam! :-)

 
2016. 10. 16. 19:07 

Átlagos szórakozást nyújtó film, kellemes, könnyed, jó kikapcsolódás, de maradandó élményt nem nyújtott a sok klisé miatt. A befejezése nekem összecsapottnak tűnt, vártam még valamit...

Nick Frost
Simon Pegg
Jim Broadbent
Nick Frost
Simon Pegg
Simon Pegg
Nick Frost
Nick Frost
Simon Pegg
Simon Pegg
 

A film a Cornetto-trilógia része. A trilógia három filmje a 2004-es Haláli hullák hajnala, a 2007-es Vaskabátok, és a 2013-as Világvége. Mindhárom filmben megjelenik a Cornetto tölcséres jégkrém, a Vaskabátokban a kék színű, mert illik a rendőrséghez.

(SethFranco)
 

Simon Pegg és Nick Frost 3. közös filmje.

(dulkap)
 

Akárcsak a Haláli hullák hajnala esetében, a főszerepeket most is Nick Frostra és Simon Peggre írták.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.