Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Vaskabátok


(Hot Fuzz)
Vaskabátok

Tartalom

Nicholas Angel egyszerűen túl jó rendőr, ezért felettesei Londonból egy isten háta mögötti faluba helyezik át. Az unalmas, eseménytelen helyen még a bűnözők is lusták. Ennek tetejébe egy teszetosza partnert kap maga mellé, Dannyt, aki nagy rajongója a hollywoodi akciófilmeknek. Amikor szörnyű baleset-sorozat veszi kezdetét a faluban, Angel rögtön rástartol a nyomozásra, és kiderül, Stanford rusztikus világa nem is olyan bűntelen, mint amilyennek elsőre tűnik. 
(SódóGA)
2015. 02. 10. 20:01 

Az akciófilmek kiváló paródiája, egy kellemes szórakozást nyújtó film. Simon Pegg és Nick Frost párosa nagyon jól működik, és persze a többi színész játéka sem elhanyagolható. Könnyed, pörgős, morbid de ugyanakkor vicces. Aki szereti a brit fekete humort annak érdemes megnéznie. És aki észreveszi Cate Blanchett és Peter Jackson cameoját, annak jár a pacsi! :D

2016. 10. 05. 23:10 

Egész jó film, kellemes kikapcsolódás, jók a poénok és a jelenetek, nagyszerűek a karakterek, jó a rendezés és a történet sem utolsó, végig lekötötte a figyelmemet, egy percét sem untam! :-)

2016. 10. 16. 19:07 

Átlagos szórakozást nyújtó film, kellemes, könnyed, jó kikapcsolódás, de maradandó élményt nem nyújtott a sok klisé miatt. A befejezése nekem összecsapottnak tűnt, vártam még valamit...

Nick Frost
Simon Pegg
Jim Broadbent
Nick Frost
Simon Pegg
Simon Pegg
Nick Frost
Nick Frost
Simon Pegg
Simon Pegg
 

Simon Pegg és Nick Frost 3. közös filmje.

(dulkap)
 

Akárcsak a Haláli hullák hajnala esetében, a főszerepeket most is Nick Frostra és Simon Peggre írták.

(hp)
 

Nicholas Angel (Simon Pegg) azonosító száma 777. A neve helyett egyedül Timothy Dalton, a korábbi Bond-filmek 007-es ügynökét alakító színész karaktere szólítja ezen a számon.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.