80% 191 szavazat
Végső visszaszámlálás

Végső visszaszámlálás

The Final Countdown
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
21
Szereplők (21)
20
Képek (20)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Martin Sheen
Kirk Douglas
Martin Sheen
Martin Sheen
Martin Sheen
Kirk Douglas
Kirk Douglas

FILMINFÓ

A Csendes-óceánon járőröző Nimitz atommeghajtású repülőgép-anyahajót és a fedélzetén lévő repülőgépeket egy mágneses vihar magába szippantja. A Nimitz negyven évet utazik vissza az időben, s a legénység legnagyobb meglepetésére a japán invázió előtti napokba, Pearl Harborba érkezik. A hadihajó parancsnoka (Kirk Douglas) szembesül a hihetetlennel: a japán légierőre megsemmisítő erejű csapást mérve megakadályozhatja a történelmi tragédiát.

Rendező: Don Taylor
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1988.05.05.
 
2024.03.05 Sandor

legújabb vélemény

Nem öregszik

Jól megírt történet, szépen filmesítve. Annak idején sok film készült az US haderejének vonzó bemutatására. Ez kiemelkedik az átlagból. Megmozgatja a fantáziánkat. Cirka tíz évente újra megnézem, még mindig friss.

0
 

Na ez nem sikerült.Rossz rendezés,és a színészek sem találják a helyüket!Sajnálatos módon elég nagy nevek "égnek" úgymond ebben a moziban!

0
 
2015.05.21 Kriszta

Nagyon szeretem ezt a filmet, nagyon sokszor láttam. Érdekes felvetés eljátszani a gondolattal, hogy mi lenne ha... Érdemes megnézni, és én nyugodt szívvel ajánlom azoknak, akik szeretik a nyolcvanas évek misztikus filmjeit.

0
 
2016.01.27 Attila

Nagyon jól van felvezetve a sci-fi szál ebben a filmben, olyan műfajtársítás ez, ami szerintem könnyen fogyasztható. Épp annyira komoly, hogy ne legyen nehezen befogadható. Ebből kifolyólag pedig a történet is kevésbé kiszámítható.

0
 
2023.08.10 Balázs401342

Nagyon régen láttam ezt a filmet, amikor most előszedtem kb. jó felénél jöttem rá egyáltalán, hogy láttam. Szolid sci-fi, próbál feszegetni az időutazással kapcsolatban kérdéseket. Ilyen egyestés szórakoztatónak gondolnám. Persze, benne vannak a szok... Több

0

A film összbevétele 16 647 800 dollár volt (imdb.com).

#1