50% 60 szavazat
Végzetes túra

Végzetes túra

Vertige
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
14
Szereplők (14)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy baráti társaság úgy dönt, hogy hegyi túrára indul. A hegyen, az erdőben aztán kellemetlen meglepetések sorával kell szembesülniük, s nem csupán a tériszonyukat kell legyőzniük. Hamarosan rádöbbennek, hogy valaki figyeli, követi őket, s az életükre tör.

Rendező: Abel Ferry
Ország: Franciaország
Premier: 2009.06.20.
Johan Libéreau
Fanny Valette
Johan Libéreau
Fanny Valette
Fanny Valette
 
2019.07.02 petresku

legújabb vélemény

Egy tipikusan elrettentő példa arra, hogy mennyire is fontos a jól megkomponált operatőri munka. Ez a film annyira rosszul van felvéve, hogy már nekem kínos. Vagy belemászunk a szereplők képébe, vagy egyszerűen nem látunk semmit! Katasztrófa az egész és nagyon zavaró.

0
 
2017.12.06 Sheeny004

Elég sok olyan filmet megnézünk párommal ami gyenge vagy éppen rossz értékelést kapott.. Nos ezt a filmet kár volt megnézni. Nincs logikus viselkedés, sikítanak benne végig mint egy őrült, és nem az hogy leszúrja kész pont, nem ő még ott hagyja hagyj... Több

0
 
2017.01.16 gennaddifix

Bár lehetett volna egy nagyon izgalmas, nem túl eredeti természetbeli dráma, ennek ellenére valami katyvasz lett az eredmény. Nem igazán van dramaturgiai szempontból következetesen felépítve. Egész végig csak mosolyogni tudtam a karakterek viselkedésén.

0