81% 668 szavazat
Vejedre ütök

Vejedre ütök

Meet the Fockers
Filmadatlap
35
Vélemények (35)
33
Szereplők (33)
6
Képek (6)
2
Videók (2)
16
Érdekességek (16)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum
Timejja  

FILMINFÓ

Greg Beckur (Ben Stiller) házasodni készül, és szeretné szüleinek is bemutatni menyasszonyát, Pam Byrnes-t (Teri Polo). A férfi nagyon izgul a találkozás miatt, mert a szülei egyáltalán nem hétköznapi figurák. Pam szüleivel (Robert De Niro, Blythe Danner) együtt elindulnak Miami-ba egy… Több


Rendező: Jay Roach
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2005.02.17.
 
2024.02.18 Schumy1

legújabb vélemény

Hozza az elaő rész színvonalát.

0
 
2021.08.24 Laca//Ho/rr/oR//

Egy remek folytatás, de kellett hozzá Barbra Streisand és Dustin Hoffman párosa is

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Véleményem szerint tartotta azt a szintet, ami elsőre érezhető volt, hogy nem ültek a babérjaikon a készítők. Próbáltak kicsit változtatni a cselekményen, a poénokon, és ez jót is tett a 2. résznek. Greg (zsidó) szüleinek a szerepére a legjobb választás volt Barbra Streisand és Dustin Hoffman szerződtetése. Attól függetlenül nem kis neveket tudtak a 2. részbe csalni, és nagyon színessé tették ezáltal a már így is jó múltú vígjátékot. Amilyen karaktert kellett magukra húzniuk, az egyszerűen zseniális, és jól állt ehhez a fajta filmhez. A macska jelenete és a felcsatolható cici nagyon jó húzás volt, jó kis humorral töltött jelenetek voltak. De Niro hátfájdalma vagy éppen Greg múltja is jól illet a filmbe, de Barbra Streisand és Dustin Hoffman párosa tette hozzá a legtöbbet. Owen Wilson filmvégi jelenete pedig mindent vitt. Ugyanis Greg és Pam esküvőjének a papja volt, aki köztudott, hogy Pam vőlegénye volt. Jól tartotta az első rész szintjét, és sok új dologgal találkozhattunk, amivel színesebbé tették a folytatást.

0
 
2017.12.04 indingo

Szuper trilógia egyik darabja. A felcsatolható cici hatalmas volt, meg a macska. A történeteben most is tudtak újdonságokat hozni én végig röhögtem az egészet.

0
 

Ben Stiller és Robert De Niro hatalmas fizikai,és szellemi,érzelmi csatája,tele óriási poénokkal. Nagyon eltaláltak mindent,gratulálok. Többszöri nézésre is ad újat!

0
 
2017.07.17 Deku

Hát ez nekem marhára tetszett. Humoros volt, kegyetlen jó poénokat tudtak elsütni. Ben Stiller frissen és humorosan állt a témához, Robert De Niro-val egyetemben. Én imádtam.

0

A film összbevétele 516 642 939 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A film, amit a kisgyerek néz a TV-ben, De Palma Sebhelyesarcúja.Szerző: HE7EDIK

#2
 

A kivágott jelenetek csak a DVD-re kerültek rá.Szerző: HE7EDIK

#3
 

De Niro volt a film egyik producere.Szerző: HE7EDIK

#4
 

A filmben két Oscar díjas színész is látható Hofmann és De Niro személyében.Szerző: HE7EDIK

#5