60% 71 szavazat
Vérturisták

Vérturisták

Sightseers
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
20
Szereplők (20)
35
Képek (35)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Tina az édesanyjával él, aki érzelmi terror alatt tartja. Nagy változást hoz az életében, hogy lesz egy szerelme, Chris, aki elviszi Tinát egy lakókocsis kempingezésre a Brit Szigetek északi részére. Kezdetben minden jól alakul, nevezettességeket néznek meg, jól érzik magukat. A néző számára azonban hamar kiderül, hogy Chris-szel nincs valami rendben. Amikor Tina számára is világos lesz, hogy Chris gyakorlatilag egy csendes gyilkos, kezdetben összeomlik, majd egy meglepő túlélési stratégiát dolgoz ki: felveszi Chris-szel a versenyt és együtt kezdenek ámokfutásba.

Forgatókönyvíró: Amy Jump
Ország: Egyesült Királyság
Premier (HU): 2013.01.31.
 
2019.07.15 Kiro93

legújabb vélemény

Alighanem az egyik legérdekesebb film, amit láttam az idén. Szuperek az alakítások és az alapsztori is nagyon érdekes, bár eleinte nem tudtam, hogy oldják meg ezeknek a műfajoknak a vegyítését, de szerintem egészen jó lett a végeredmény.

0
 
2017.09.10 FunBoi

Nagyon nem voltak szimpatikusak a főszereplők, bár az az érzésem, hogy a készítőknek ez is volt a célja lényegében. Eltávolítani az embertől a főhősöket. Ennek ellenére szerintem remek szórakozás, és amolyan "látni kell" kategória.

0

A film összbevétele 2 122 909 dollár volt (imdb.com).

#1