Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Vissza a jövőbe 2.


(Back to the Future Part II)

Tartalom

Marty és Doki időutazása ugyan megoldotta a McFly család néhány problémáját, de a visszatérésükkor azzal kell szembesülniük, hogy valaki fenekestül felforgatta az időt. Így nincs más választásuk, mint belevágni az újabb kalandba: elutazni 1995-be, és megállítani Biffet, aki minden lehetséges módon megpróbálja megkeseríti az életüket.
(SódóGA)
 
2016. 04. 11. 20:37 

Kellemetlenül gyenge lett ez a film. Teljesen elszúrt az egész legszívesebben mínuszt adnék rá mivel annyira nem tetszett. Gyenge és könnyen felejthető alkotás.

 
2016. 10. 18. 21:13 

A három Vissza a jövőbe filmnek mind-mind más hangulata van. Az első olyan igazi nosztalgiázós, jó kis '50-es évekbeli zenékkel. Milyen jó lenne, ha láthatnánk a szüleinket, akkor mikor először randiznak (bár kicsit azért furcsa is lenne)? A másodiknál pedig láthatjuk, hogy a film elképzelései szerint hogyan kellett volna fejlődnie a technológiának. Így, hogy már 2015 után járunk sajnos sok mindenben csalódnunk kellett: nincsenek életre kelő hologrammok, nem száguldozunk repülő autókkal, nincs önszáradó sportcipőnk és még csak pizzát se tudunk egy gombnyomásra hidratálni. De ettől még természetesen a film érdeme nem lesz kisebb, sőt...ez egy örök klasszikus, egy örök kedvenc. Egy olyan második rész, ami semmivel sem sikerült rosszabbul az elsőnél (talán azért is, mert közvetlen egymás után forgatták). S talán pár évtized múlva mi is elmondhatjuk, hogy "ahova mi megyünk, ott nincs szükség utakra".

 
2016. 12. 12. 22:48 

Ez a film kiváló lett. Nem is tudok mást mondani, mint, hogy fantasztikus minden téren csak dicsérni tudom mivel elvarázsolt. Szerintem egy ilyen filmet az egész családnak látnia kell mert hihetetlen.

Michael J. Fox
Michael J. Fox
Christopher Lloyd
Thomas F. Wilson
Lea Thompson
Michael J. Fox
Elisabeth Shue
Michael J. Fox
Christopher Lloyd
Thomas F. Wilson
Thomas F. Wilson
Michael J. Fox
 

A gördeszkás jeleneteknél két profi, Per Welinder és Tony Hawk segítettek.

(hszpp)
 

Mikor Marty megérkezik 1955-be, egy helyi kávézóba tér be, melynek neve Lou's. Ez a kávézó 1985-ben egy aerobikiskola, 2015-ben pedig egy Café 80's nevű kávézó.

(hszpp)
 

Mikor Marty visszatér 1985-be, egy hajléktalant láthatunk a padon aludni. Ő volt a polgármester 1955-ben.

(hszpp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.