Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Vissza a jövőbe 2.


(Back to the Future Part II)
Vissza a jövőbe 2.

Tartalom

Marty és Doki időutazása ugyan megoldotta a McFly család néhány problémáját, de a visszatérésükkor azzal kell szembesülniük, hogy valaki fenekestül felforgatta az időt. Így nincs más választásuk, mint belevágni az újabb kalandba: elutazni 1995-be, és megállítani Biffet, aki minden lehetséges módon megpróbálja megkeseríti az életüket.
(SódóGA)
2016. 10. 18. 21:13 

A három Vissza a jövőbe filmnek mind-mind más hangulata van. Az első olyan igazi nosztalgiázós, jó kis '50-es évekbeli zenékkel. Milyen jó lenne, ha láthatnánk a szüleinket, akkor mikor először randiznak (bár kicsit azért furcsa is lenne)? A másodiknál pedig láthatjuk, hogy a film elképzelései szerint hogyan kellett volna fejlődnie a technológiának. Így, hogy már 2015 után járunk sajnos sok mindenben csalódnunk kellett: nincsenek életre kelő hologrammok, nem száguldozunk repülő autókkal, nincs önszáradó sportcipőnk és még csak pizzát se tudunk egy gombnyomásra hidratálni. De ettől még természetesen a film érdeme nem lesz kisebb, sőt...ez egy örök klasszikus, egy örök kedvenc. Egy olyan második rész, ami semmivel sem sikerült rosszabbul az elsőnél (talán azért is, mert közvetlen egymás után forgatták). S talán pár évtized múlva mi is elmondhatjuk, hogy "ahova mi megyünk, ott nincs szükség utakra".

2015. 01. 23. 17:51 

Imádom, csakúgy mint a többi részt! Egyszerre látványos, humoros és izgalmas.

2016. 05. 21. 19:01 

Szerencsére a folytatás van olyan jó mint az első rész. A megismert szereplők sem változtak, kifejezetten érdekes a jövő akkori elképzelése ami konkrétan már el is múlt mai szemmel megnézve. Mégis ennyi idő után és bár nincs lebegő gördszekánk kifejezetten kellemes filmalkotás, ajánlott mindenkinek!

Michael J. Fox
Michael J. Fox
Christopher Lloyd
Thomas F. Wilson
Lea Thompson
Michael J. Fox
Elisabeth Shue
Michael J. Fox
Christopher Lloyd
Thomas F. Wilson
Thomas F. Wilson
Michael J. Fox
 

A film bekerült az Empire Magazin olvasói által megszavazott "minden idők 301 legjobb filmje" közé, 294-ik helyezettként.

(phanzetomox)
 

Michael J. Fox-nak gördeszka leckéket kellett vennie a második film forgatása előtt, ugyanis a tudása kicsit megkopott az első rész után.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A legtöbb kosztüm, amelyet a Tenger mélyi varázs bálon viseltek a szereplők eltűnt a műsodik rész forgatására, egyedül Lea Thompson viselte az eredeti ruháját, mert a színésznő hazavitte az első rész forgatásának a végén. Még mindig megvan neki a ruha, állítólag a gyerekei minden Halloween-kor felveszik.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.