Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Vissza a jövőbe 2.


(Back to the Future Part II)
Vissza a jövőbe 2.

Tartalom

Marty és Doki időutazása ugyan megoldotta a McFly család néhány problémáját, de a visszatérésükkor azzal kell szembesülniük, hogy valaki fenekestül felforgatta az időt. Így nincs más választásuk, mint belevágni az újabb kalandba: elutazni 1995-be, és megállítani Biffet, aki minden lehetséges módon megpróbálja megkeseríti az életüket.
(SódóGA)
 
2015. 01. 23. 17:51 

Imádom, csakúgy mint a többi részt! Egyszerre látványos, humoros és izgalmas.

 
2016. 05. 21. 19:01 

Szerencsére a folytatás van olyan jó mint az első rész. A megismert szereplők sem változtak, kifejezetten érdekes a jövő akkori elképzelése ami konkrétan már el is múlt mai szemmel megnézve. Mégis ennyi idő után és bár nincs lebegő gördszekánk kifejezetten kellemes filmalkotás, ajánlott mindenkinek!

 
2016. 09. 07. 21:45 

A legjobb az időutazós filmek között! Gyerekként megszerettem és azóta sem szerettem ki belőle. A klasszikus filmek gyöngye. Két magyar szinkron is készült hozzá, így akik most szeretnék megnézni, azoknak ajánlom, hogy az eredeti régi magyar szinkronnal nézzék meg, ne az évekkel később felvett élettelen szinkronnal, amiben a hangjáték lapos. A film több szempontból is zseniális a kisebb hibái ellenére, de ezt a zsenialitását már a cím is sugallja, ami nagyon eredeti: "vissza a jövőbe" ugyanis ez két teljesen ellentétes irányú dolog, amit összekapcsoltak, vagyis a lehetetlent testesíti meg, amit meg is valósított a trilógia: az egész emberiség szívének a megdobogtatásával. A film poénos, a karakterek szeretni valók, tele van kalanddal, és változatos helyszínekkel. Gyereket-felnőttet egyaránt elvarázsol a trilógia a westend tájakkal, a jövőbeni repülő autópályáival és a régi autósmozis hangulattal, de még sorolhatnám. Van benne a lepukkant autótól, a gőzmozdonyon át, a repülő légdeszkáig minden! Ez pedig mind-mind nagyon sok filmkészítő fantáziáját indította be azóta. Időtálló trilógia, alap darab. KÖTELEZŐ MEGNÉZNI! :) - - - - - A 2. része a trillógiának nekem gyerekként kicsit nehéz falat volt az elszúrt múlt és motorosbandák miatt, és, hogy veszélybe került mindaz, ami az első részben történt, nagyon rágtam a körmömet, hogy nehogy átírják a trilógia eseményeit és meg nem történtté tegyék. :) Éppen ezért bosszantó és izgalmas. Nem hagyja pihenni az embert, valami feladatot mindig ad a nézőnek, hogy ne lankadjon a figyelmünk egy percre sem és mindezt akció nélkül! (Tanulhatnának ebből a mostani filmkészítők! :D)

Michael J. Fox
Michael J. Fox
Christopher Lloyd
Thomas F. Wilson
Lea Thompson
Michael J. Fox
Elisabeth Shue
Michael J. Fox
Christopher Lloyd
Thomas F. Wilson
Thomas F. Wilson
Michael J. Fox
 

A gördeszkás jeleneteknél két profi, Per Welinder és Tony Hawk segítettek.

(hszpp)
 

Mikor Marty megérkezik 1955-be, egy helyi kávézóba tér be, melynek neve Lou's. Ez a kávézó 1985-ben egy aerobikiskola, 2015-ben pedig egy Café 80's nevű kávézó.

(hszpp)
 

Mikor Marty visszatér 1985-be, egy hajléktalant láthatunk a padon aludni. Ő volt a polgármester 1955-ben.

(hszpp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.