Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Vuk


(Vuk)
Vuk

Tartalom

A kis róka születésétől fogva életrevaló kölyök volt, ezért - nagyapja után - Ő is a VUK nevet kapta: Vadászom Utamból Kotrodj! Rá is szolgál nevére a későbbiekben. Családját az ember kiirtja, így egyedül kénytelen vándorolni egészen addig, míg Karak - a nagybátyja - be nem fogadja. Mikor felcseperedik elindul megkeresni szülei gyilkosát. (britex)
 
2015. 01. 23. 19:35 

Fürge róka lábak, surranó kis árnyak.... ki ne emlékezne a dalra, mely címadója volt ennek az ízig-vérig magyar mesének. Egy róka élete nem mindennapi kalandokkal fűszerezve. Kedves mese.

 
2015. 02. 08. 19:58 

Ez volt a nyári kötelezö olvasmányunk, de nem engedtem, hogy a könyv elolvasása előtt megnézze! Sok mindent hiányolt a könyv után, de attól minden kisgyereknek látnia kell!

 
2015. 05. 01. 23:59 

Valamikor tudtunk ilyen filmeket is csinálni...roppant aranyos, nem csak gyerekek, és nem csak magyarok tudják élvezni. Hiába több mint 30 éves, ma is megunhatatlan.

 

Vadászom, Utamból, Kotródj! Ugye ismerősen hangzik, pláne ha az első betűket is jobban megfigyeljük, a Vuk szó jön ki belőle.

(Laca92)
 

Több délszláv nyelvben a Vuk jelentése farkas.

(Laca92)
 

1972-ben először képregény formájában tűnt fel.

(Laca92)
Smoking Barrels: Vuk
Mert Dargay Attila rajzfilmje nagyon szerethető, vicces, és megunhatatlan!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.