Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Vuk


(Vuk)
Vuk

Tartalom

A kis róka születésétől fogva életrevaló kölyök volt, ezért - nagyapja után - Ő is a VUK nevet kapta: Vadászom Utamból Kotrodj! Rá is szolgál nevére a későbbiekben. Családját az ember kiirtja, így egyedül kénytelen vándorolni egészen addig, míg Karak - a nagybátyja - be nem fogadja. Mikor felcseperedik elindul megkeresni szülei gyilkosát. (britex)
 
2016. 08. 29. 20:47 

Nagyon szeretem a régi magyar rajzfilmeket is és a Vukot is. Szerintem minden magyar gyerek annó látta már ezt a rajzfilmet. Igazi kultuszfilmünkké vált a Vuk. A zenéje szinte beleégett az agyamba annyit néztük a családommal gyerekként. Jó emlék. Ajánlom.

 
2016. 08. 11. 21:45 

sokk szép emlékem fűződik ehhez a meséhez. A szüleim a mai napig emlegetik hogy kétévesen minden nap meg néztem kazettán. Azóta is szeretem tanulságos kis mese és a rajzok is nagyin szépek.

 
2016. 08. 02. 21:58 

Fekete István csodálatosat alkotott, és Dargay Attila úgyszintén. A Vukot még ma is! "kötelező" meseként kéne a gyerekekkel megnézetni, hihetelen mennyi mindent lehet tanulni belőle. Egy örök klasszikus!

 

Egy angol nyelvű kiadása is létezik a rajzfilmnek.

(Bthewatcher)
 

Vadászom, Utamból, Kotródj! Ugye ismerősen hangzik, pláne ha az első betűket is jobban megfigyeljük, a Vuk szó jön ki belőle.

(Laca92)
 

Több délszláv nyelvben a Vuk jelentése farkas.

(Laca92)
Smoking Barrels: Vuk
Mert Dargay Attila rajzfilmje nagyon szerethető, vicces, és megunhatatlan!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.