Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Wall-E


(WALL·E)
Wall-E

Tartalom

Már többszáz éve, hogy a lakhatatlan Földet elhagyták az emberek, az egész bolygón egy kis robot tevékenykedik csupán, akit valaki bekapcsolava felejtett. WALL-E (Waste Allocation Load Lifter Earth-Class, azaz Watt Lánctalpas Limlom- és Hulladékkezelő Robot az E sorozatból) magányosan gyűjtögeti a szemetet már réges régen, amikor véletlen találkozik a "csinos" Extraterresztriális Vegetáció Analizálóval, EVA-val. EVA ráébred, hogy a szemétszedés közben WALL-E ráakadt a Föld jövőjének kulcsára, így a támaszpontnak veszi az irányt, hogy jelentse a kulcsfontosságú információt. WALL-E a robot után ered, új célt adva ezzel életének.
(Beke Gábor)
 
2015. 01. 23. 19:21 

Egy iszonyatosan gagyi, unalmas vontatott mese. Alig bírtam egyszer is megnézni. Nem ajánlom senkinek.

 
2015. 07. 03. 15:43 

Technikailag tökéletesen kivitelezett animációs film. Ám mint film önmagában nem tudta folyamatosan fenntartani az érdeklődésemet. Pedig még az sincs, hogy sokat vártam volna a filmtől és csalódás lenne. Nagyjából ennyire számítottam. Egyszer érdemes megnézni a látvány miatt. Akik meg elvárják egy filmtől a mély mondanivalót, azoknak meg kifejezetten ajánlott.

 
2015. 06. 05. 12:15 

Szerintem elég sok film stílust magába foglal (mese, sci-fi, romantika, dráma, vígjáték, kaland), pont ettől olyan sikeres! Viszont alapjába véve ez egy mese, csak a film mondanivalója és a szereplők érzelmi világa miatt érezzük azt, hogy ez több annál.

 

A Metacritic oldalán 94/100 pontot kapott 39 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 96%-os értékelést kapott 244 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes TOP 100 akció-, és kalandfilm kategória listájának 18.helyén áll.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.